Opevnění

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧקε†яik36czŦ, 27/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,rád bych se zeptal proč není v oznámení,nebo centrála,že jsou dny opevnění.Zapnu hlavní stránku a vyskočí baner dny opevnění a na foru nic není.Už se tady stalo,že ty slevy nefachali jak měli.Tak bych požádal o oznam,díky.:D

2. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

Zaplatíš cenu, jakou vidíš přímo v opevnění, takže pokud tam ta sleva jde vidět, tak funguje ;-)

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, cenu si můžeš ověřit zde na fóru. Co se týče oficiálního oznámení, bylo žádáno o nějaké vyjádření již dávno. Bohužel oficiální oznámení nebylo dáno zatím.

4. kywa

kywa Obyvatel fóra

tak co tady poseidone chcete resit kdyz ani tym BP nema za celej den anung ze naka akce je a to nas podpora posila sem

5. Poseidon

Ahoj kywa, podpora tě posílá za účelem například zjištění ceny, rady atd. Tým BP má informaci, že vyskočil banner s tím, že je sleva na opevnění. Ale nedostal žádné oficiální oznámení přímo od provozovatele hry.

6. Remiel

Remiel Mistr fóra

A do kdy trvá sleva na opevnění? Banner mi vyskočil jen jednou a ani ve snu by mne nenapadlo, že se o tom na fóru nic nedozvím, takže jsem si datumů nevšimla. Předem děkuji za odpověď.

7. Poseidon

Ahoj Remiel, bohužel sami čekáme na oficiální vyjádření na banneru bylo psáno až do 05. října. V případě, že dostaneme oficiální vyjádření určitě zde dojde k jeho umístění.

8. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

Zľava v opevnení je do 6.10.14 ak si dobre pamätám.

9. Remiel

Remiel Mistr fóra

díky za odpovědi :)

10. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Zodpovedané, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.