Omilem sem kliknul na zmena serveru a tet se nemužu přihlasit

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ДИGΨŞ~ÊXƠŖCĨŞT☩, 22/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobry den omilem sem klikl na to novej server a nemužu se tet dostat na svoji lod co mam na G4 a nechapu proč to nejde zmenit ten server

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ДИGΨŞ~ÊXƠŖCĨŞT☩, zkoušel jsi například jiný prohlížeč. Stejně jako si provedl změnu na jiný server mělo by ti po přihlášení jít změnit server zpět.

3. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

officialni oznameni jasne varovalo!! ne musi byt nekdo kdo na to klikne a mysli si jak bude hrat a bude prvni a nejlepsi :D

4. MAXTONS

MAXTONS Velmistr fóra

presne a pak pise jak omylem na neco kliknul :)

jєssιєjaмєs_čяc tohle ocenil(a).
  5. Ladyjane.cz1

Ladyjane.cz1 Zelenáč fóra

CM tak ted uz mam stejny problem :DDDDDDDD nejde se prihlasit vyskoci jina tabulka s prihlasenim na jinem prohlizeci a aninepomohlo :D vymazani historie :D co stim :D

Authorization Required

This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

nedostanu se do nabidky serveru ani prez reset hesla emailu nic :D jsem v pasti jak krecek v kleci :D

Naposledy upraveno moderátorem: 22/6/16
  6. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Ahoj Ladyjance.cz1!

Pokiaľ nepomohlo ani vyčistenie prehliadača (napr. programom CCleaner) momentálne Vám nedokážeme pomôcť. Informácie, z centrály, ktoré sme dostali zatiaľ hovoria len toľko, že vyčistenie by malo pomôcť.

7. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

:DDDDDDDDDDDDD

teť všichni omilem klikněte pls :D ať je vod vás pokoj

8. Kačár

Kačár Zelenáč fóra

Taky mi to dela .:( prosím opravte to je to docela otravný.:)

9. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Nejsem žádný ajťák, docela by mě zajímalo jak někomu pomůže vyčištění prohlížeče když údaje o účtě a i to na jaký server jsem se naposled přihlásil jsou uložený někde na serverech bp :)

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ΛΖLΛB,

údaje o účtu jsou někde na serveru, ale kde všude surfuješ (cache, cookies, temp atd.) jsou v tvém PC a znovunačítání si tvůj počítač prostě trochu pomůže historií, něco jako zlozvyk, ty se také těžko odstraňují :).

pěkný den

11. Hmmmmm

Hmmmmm Zelenáč fóra

jak se dostanu na global 6 prosim? ja v zmene servru nemam ten server na vybrani jak to prosim?dik...

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Hmmmmm, je běžně ve změně serveru přístupný.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.