odškodnenie?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem .VÍRUS-SVK., 19/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .VÍRUS-SVK.

.VÍRUS-SVK. Pisálek fóra

Dobrý deň, podpora ma poslala na fórum hry ohladne problému ktorý sa mi vyskytol cca pred pol rokom. Zobrali mi 20 dní prémia a ja som stratil opravara a aj plachtara kvoli tomu, napisal som im hned na podporu povedali mi ze je to chyba a bude sa riesit, tak som im dal si myslim ze az primoc casu nato aby tu svoju neschopnost potlacili a opravili to...ale preslo pol roka a stale nic nemam naspat, tak som sa to rozhodol riesit znova, miesto toho aby to poslali niekde vysie tak ma odhodili na forum...ked uz tak uz..napisal som to na forum a ziadam nejake FM o preriesenie tohto problemu a ukratenia ma o vyhody ktory sme dostali( t.j. opravar a plachtar) sranda by bola keby som kupil ebenovku ktoru som aj chcel kupit ale dobre ze som to nespravil.....

Jɑcƙ®ɦʋƞ a Remiel tohle ocenili.
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj .VÍRUS-SVK., co se týče doby trvání platnosti prémia je vždy nejlepší tuto hodnotu sledovat v platební oblasti. Pakliže by měla nějaká případná náhrada proběhnou o tom my nerozhodujeme. Co se týče opraváře a plachtaře pakliže se pamatuji na obojí jsou z toho důvodu dány, kódy pro 1 použití a následně zůstanou po dobu platnosti. Na herní fóru jsi byl odkázán proto, že případné oficiální oznámení o náhradě se dává následně na herní fórum.

3. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Poseidone,jestli si vzpomínáš,to samé jsem řešil já asi před třemi měsíci.Přišel jsem o to samé.Každý hráč si premko hlídá.Přidal se přehled lodě,který je k ničemu,protože je stejně nefunkční.Je to jen další krytí pro BP aby mohlo hráče o bonus okrást a potom ho poučovat kde si to má hlídat.Já si premko hlídám v platební oblasti a bylo mi to k ničemu

4. Jɑcƙ®ɦʋƞ

Jɑcƙ®ɦʋƞ Perspektivní autor

• Vulgarita
    Mna tiez obrali o mesiac, bp nas ma v EDIT hlavne platit, ostatne ich nezaujima...
    Nech mi prepaci CM_Rass, ale jeho vyjadrenie k zmene prachu je absolutne vystizne... to nie je vasa lod s ktorou hrate, vsetko co si kupite, vsetko, co nahrate, to vsetko pattri BP a ten to moze upravovat ako chce, vy si to len "prenajimate"... no mne sa nezda, ze hoc to moze mat aj v EULA, ze je to legalne...

Naposledy upraveno moderátorem: 19/12/14
  5. Poseidon

Ahoj ironmaiden61, určitě se nejedná o žádný zastírací manévr hodnota prémia a dalších předmětů by se zde měla ukazovat správně. Jen bohužel je chyb více a ne vše se daří podle představ opravit i když samozřejmě je snaha.
    Ahoj Jɑcƙ®ɦʋƞ, vyvaruj se prosím používání vulgarit i když formou teček děkuji viz pravidla.

6. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Napsal jsi to správně ,,měla by,, ale bohuřel neukazuje.Ve hře je více chyb než funkčních věcí.Místo odstranování těchto chyb se jen produkují nové,ono to tak BP vyhovuje

7. .sh!my.

.sh!my. Rádoby autor

presne tak! At mi nekdo vysvetli, proc neopravi takove zavazne chyby, jako napr. neplatny datum expirace premium vyhod, nebo treba ze mizi lod atd.... mohl bych tu vypisovat chyby do vanoc. Ale vymysli dalsi nesmysly, ktere zpusobi to, ze nefunguje nekolik dalsich veci, ktere fungovaly alespon tak jak fungovaly....

jєssιєjaмєs_čяc tohle ocenil(a).
  8. Poseidon

Ahoj .sh!my., tebou popisovaný problém zmizení lodi je například nový problém. Nicméně problémy jsou předávány dále na centrálu a o případném pořadí oprav už my nerozhodujeme. Ale jsou také problémy, které vznikají spolu s aktualizacemi jiných programů jako je Java, Flash player.. .

9. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Přesně, včera jsem dodělal jogurta, buglo se mi to (na 10sekund žejo, mezitim pak slípky odjely), zneviditelnila se mi loď a já vůbec nevěděl, musel jsem odhlásit a přihlásit.. Nechápu, že jim o těch chybách musíme dávat vědět my hráči, to se o to moc nezajímaj a půlka lidí dělá že jim to nevadí.

10. Poseidon

Ahoj jєssιєjaмєs_čяc, nový problém bylo myšleno nově vzniklý, ale samozřejmě už je dávno hlášen.

11. .sh!my.

.sh!my. Rádoby autor

Poseidone, samozrejme tohle chapu, ale nepochopim, proc delaji ted napr. neco s prachem, kdyz mizi lodky, neustale se hra seka atd..... At se vykaslou na takove veci a daji dohromady to, co fungovalo, ma fungovat a za co jim vsichni ty penize cpou... Chapu, ze ty v tomhle asi moc neudelas, ale to je vec, ktera tady stve vetsinu hracu.. musite jim rict popravde, jak sou lidi nastvani, popripade zkopirovat neco tady z fora... A kdyz budete tlacit vy, tak s tim mozna zacnou neco delat.

12. Remiel

Remiel Mistr fóra

"Ahoj ironmaiden61, určitě se nejedná o žádný zastírací manévr hodnota prémia a dalších předmětů by se zde měla ukazovat správně. "
    Opravdu??????

bohužel .sh!my. je to jen boj s větrnými mlýny.

Naposledy upraveno: 21/12/14
    DennegCZ tohle ocenil(a).
  13. Poseidon

Ahoj Remiel, já píši měla ano v tuto chvíli se bohužel ne vše správně zobrazuje to nepopírám a problémy jsou hlášeny. Nicméně v plánu aby to fungovalo tak jak má to je a nezbývá nic jiného než vyčkat a doufat.
    Ahoj .sh!my., samozřejmě problémy se pravidelně hlásí a taktéž se posílá reporty o spokojenosti a nespokojenosti hráčů ....., taktéž jejich případné podněty. A nejsme jediný team, který posílá pravidelná oznámení. Ale o výsledném postupu a pořadí oprav už rozhoduje provozovatel hry.

14. .sh!my.

.sh!my. Rádoby autor

Poseidone, chapu ze po odeslani uz s tim vic nenadelate, to je jasne! Ale na nekoho plati jen to, zahalit ho stiznostma, navrhy atd. proste ho uplne zasypat korespondenci a az ho to zacne stvat :mad:, zacne s tim konecne neco delat :D tohle uz jste zkouseli? :rolleyes:

15. Poseidon

Ahoj .sh!my., bohužel se nezlob, ale nemohu tu oznamovat interní informace jakým způsobem tato komunikace probíhá. Ale nejsme opravdu jediný team, který tyto problémy předává a věř mi, že opakované spamování opravdu nic nevyřeší.

16. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.