Odměny ze svitků

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BullĐoG, 30/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BullĐoG

BullĐoG Perspektivní autor

Mám dotaz na CM ják funguje pravděpodobnost odměn ze svitků ,protože jsem už 5x za sebou dostal z raka 25 teleportů není to nějaké divné ?

2. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

za raka jsou 4mozne odmeny, sance je teda 1 ku 4

3. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

jj 9 x % dmg z 10 rakou je normalne :)nic divneho bulldog :)

4. Jɑcƙ®ɦʋƞ

Jɑcƙ®ɦʋƞ Perspektivní autor

Ja som zas vcera a dnes dostal z 3xvirgo jedneho kozoroha a jedneho strelca 5%dmg na 7dni zvysok hp takze... blizi sa zimna akce berem to tak, ze nas nechcu nechat privelmi zarabat :D

5. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

Vy máte ale svitků :cool:

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj BullĐoG,

je to jak píše Arrow šance 1:4, ale můžeš stále dostávat samé teleporty a druhý hráč samé HP a DMG, osobně jsem dostal z posledních 7 Virgo map DMG ikdyž tam je ta šance větší.

pěkný den

7. Knowshon

Knowshon Pisálek fóra

rak- 25% hp, 25% damage,10% dar kralovnej,20% teleport, 20% voodo paluba

ak nemas este dizajn potom to je 20% dizajn, 20% hp, 20% voodo paluba, 20% dmg, 10% dar, 10% teleport

strelec - 33%hp,33% dmg, 34% krv
    kozoroh- 33%hp,33% dmg, 34% bomby

kazda krajina to ma takto vo FAQ okrem cz/sk

8. Jɑcƙ®ɦʋƞ

Jɑcƙ®ɦʋƞ Perspektivní autor

tie zvytky som daval dokopy mozno aj mesiac, aby som mal pocas celej zimnej akce +5%dmg ale velke ... s makom, som dufal, ze aspon z polovice padne dmg ale z 5 zvytkov len 1, diky BP, hlavne ze niekto si uziva dmg az do roku 2017...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.