Od talentů po bokora aneb sada dotazů

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem .Pingos.CZ, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Pingos.CZ

.Pingos.CZ Pisálek fóra

Ahoj, mám pár nejasností a tak bych se rád zeptal prostřednictvím fóra zkušenějších mazáků. Pro větší přehlednost si dovolím rozdělit své dotazy na body.

1. Talent zvaný "Dar moře" - funguje/nefunguje i na uzavřené truhly? Na fóru je jasně psáno, že nefunguje, ale už jsem slyšel od několika hráčů, že funguje, tak jak to tedy vlastně je?

2. Znovu talent zvaný "Dar moře". Nejsem si jist, ale hádám, že je to takhle, prosím potvrdit/vyvrátit. Za předpokladu, že mám v tomto talentu 1 bod a seberu glitz obsahující mojo dostanu 3 láhve s dvojnásobičem potom 6. Pokud mám v tomto talentu 5 bodů a seberu glitz obsahující mojo dostanu 3 láhve a s dvojnásobičem 7?

3. Talent zvaný "Elitní výhoda" - přidává až 25% elitních bodů. Počítá se tento bonus jen k vystřeleným elitním koulím nebo platí i na elitní body získané střelbou dutých koulí z admirálských děl?

4. Bokorův pohár. Tady bych se jen rád zeptal na Vaše zkušenosti se získáváním hlavních výher. Nejlépe poznatky jako: vhodil jsem 50 beden a nic, vhodil jsem 10 beden a design, každý měsíc hážu 100000 beden a nic a podobně. :-D

Předem děkuji za každou odpověď.

2. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

tak asi takto

1. ano talent dar more funguje na truhly sam ked truhlujem prehadzam talenty na dar zz more abyc h mel viac odmeny a je to psane aj statistyke alebo jak to nazvat ked si das mysku na to okno s dar more tak ti tam pise tvuj vytezek z glicu a zamcenych truhel se zvysi o 4%

2.bez nasobica a talentou ti da glic 2 mojo ak mas talenty na dar more dostanes 3 mojo (aj ja to tak dostavam) ak mas dvojnasobovac dostanes 5 mojo preco? pretoze tato hra nefunguje na tym ze sa pocitaju % z % ale % zo zakladu cize ak ti dava 2 s talentem 3 tak dvojnasobovac nenasoby 3 ale ale tvuj zaklad 2 cize 2+2+1 rovna sa 5:)

3.talent zvany elitni vyhoda pridava viac elitnich bodou len za vystrelenu elitnu municiu za dutu munisiu to nedava viac elitnych bodou mam to odskusane

4.to je rozdne mam kamose ktory hodili 2 bedny odo bokora a vyhrali aj tu hlavnu cechu a znam lidi co hodili 50 beden a nic ale je to jistota kdyz hodis vic mas vecsi sancu samozrejme to sa neda vypocitat ale od znamych co hadzali minimalne 200 beden furt vyhrali cize to je na nahode nik ti presne nenapise

.Pingos.CZ tohle ocenil(a).
  3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj .Pingos.CZ,

nemá cenu to znovu opakovat, jen potvrdím spoluhráče

1. dar moře funguje na truhly, jen mi napiš kde máme chybu v popisu v talentech nic o
    truhlách neni, rád bych to opravil.

2. jak píše spoluhráč počítá se ze základu, s násobičem a darem moře 5 mojo v každém
    glitzi. V současné době včetně vraků.

3. k elitní munici, admirálské dělo má extra bonus na dutou munici

4. je to hlavně o štěstí a serveru kde hraješ (kolik je beden v osudí)

pěkný den

.Pingos.CZ tohle ocenil(a).
  4. .Pingos.CZ

.Pingos.CZ Pisálek fóra

Ahoj Mirku, chyba je dle mého v tématu "Talenty":
    https://board-cs.seafight.com/threads/talenty.784/

úplně na konci úvodních popisů. Konkrétně:
    Zvyšují talenty „Mořské štěstí“ a „Štěstí Legby“ kořisti z „uzavřené truhly“?
    Ne, oba talenty zvyšují jen kořist z beden pokladů a z glitzi.

Tedy za předpokladu, že mořské štěstí = dar moře, jak jsem vydedukoval. Jestli se pletu tak se omlouvám. :)

5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Pingos.CZ,

ano, je tam chyba, myslim že se nepleteš, děkuji a upravíme.

"Mořské štěstí" by měl být starý název pro Dar moře, bohužel si tento název už nepamatuji od roku 2010 je už jen Dar moře a v historii starého fóra jsem již nic bohužel nenašel. Pokud si ale osvojíš dar moře bude Ti přidávat k hodnotě v truhle dle %. Štěstí Legby navyšuje pouze perly a ty v uzavřené truhle nejsou, tam je info vpořádku.

pěkný den

6. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.