Ochrana začátečníků

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Urana, 8/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Urana

Urana Zelenáč fóra

Dobrý den, chci se zeptat jak je to s ochranou začátečníků. Zrovna jsem splnila úkol a dostala jsem mapu 2, ale při změně mapy mě hned několikrát sestřelili.

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Urana,

stačí vyhledat, ale můžu zopakovat.

- začátečnická ochrana platí 14 dní od založení účtu
    - platí do 5. herního levelu
    - 1 hodinu pokud nevystřelíš do hráče/NPC nebo příšery

pokud tedy změníš mapu a vystřelíš do NPC, tak tě protihráč může sestřelit, poté by jsi se měla bez problémů opravit a dejme tomu do 1hodiny glitzovat, poté tě opět může někdo potopit.

pěkný den

3. Urana

Urana Zelenáč fóra

• zbytečná citace
    Já nevystřelil, byl jsem na mapě asi dvě minuty a účet jsem založil dnes odpoledne. Nic z toho co jsi napsal jsem neporušil a přesto do mě stříleli.

Naposledy upraveno moderátorem: 8/9/16
    ***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Urana,

prosím dříve než začneš znovu psát projdi si pravidla herního fóra, předejdeš tím zbytečným problémům.
    Bohužel nevím jestli jsi vystřelil nebo ne, také nevím od kdy se u tebe počítá první hodina, spíše bych se zaměřil na druhé potopení, pokud jsi jen opravoval, tak by si být potopen neměl, pokud ano, je to pro nahlášení případné chyby.

pěkný den

5. Pokud tě sestřelili po tom, co jsi přejel po splnění PZ na 2 mapu, tak je to bez problému. Při plnění PZ jsi musel harpunovat, tudíž se při přejetí na tebe nevztahovala ochrana.

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.