Obrana

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem jєssιєjaмєs_čяc, 3/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Ahoj, chtěl jsem se CM a týmu zeptat jak funguje systém obrany. Je docela divné že někde něco nefunguje v systému obrany, nebo v celé hře je to velice špatně interpretované. Zde:

Mám na lodi:
    Opancířovaný trup: Snižuje škody utrpěné dělovými koulemi 12%
    talent Agweho štít: Máš-li aktivované pancéřové pláty Agwe, inkasované poškození je sníženo o 14%
    předmět Agweho panc. plát: 10% redukce poškození od útoků
    drahokam Vyleštěný akvamarín: +16% Prevence poškození
    drahokam Aventurín: +5% bonus pancéřových plátů
    Zlaté krmivo "Obranný balík": +15% / Prevence poškození
    celkem 67% nebudu počítat +5% bonus, jelikož je to napsaný tak zákeřně že to určitě bude dělat leda tak prevenci poškození 150hp.

Dál mám:
    Voodoo přízrak: Redukuje šanci zásahu od hráčů a NPC o 6%
    drahokam Bezvadný sodalit: +11% Šance na vyhnutí se zásahu
    mazlík Elivagar: +20% / Šance na vyhnutí se zásahu
    celkem 37%

Tak pošlete na centrálu ať to vysvětlí a upraví nebo dají info k mechanismu, nejsem blbej abych si to neuměl spočítat, podle toho jak to je napsaný a nikde není napsaný že se to jako odečítá postupně a ne z té první hodnoty střely

~Cpt.McCoroner~ a Canabis-cz tohle ocenili.
  2. jєssιєjaмєs_čяc

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj jєssιєjaмєs_čяc,

Pokud hráč ovládá tyto mechanismy má značnou výhodu, nejde ani tak o to počítání jako spíše co s čím souvisí. Pokud by jsi prošel celé fórum je to zde od hráčů ve střípkách napsané, jen si to poskládat.

Oficiální informace k tomu nemáme po obdržení těchto informací budeme zde informovat, do té doby se mohou jedině spoluhráči podělit o své zkušenosti.

Jen jednu zkušenost napíšu, cca. 90 % celkové obrany (Leviathan DMG 424, Cadoc 1300), ale už jsem viděl u hráče (Cadoc DMG 650) to by odpovídalo 95 % celkové obrany.

pěkný den

4. jєssιєjaмєs_čяc

no myslím že ve spoustě info je zásadní chyba, jelikož asi je napsané "prevence poškození" atd.. ale je spíš mysleno snížení "šance na vyhnutí se".. myslím že jako prevence fungují pouze : drahokam, krmení, opevnění.
    Celé pancéřové štíty nemají s prevencí poškození nic společného

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.