Obchod na moři vs realita

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem -Transis-, 18/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Transis-

-Transis- Pisálek fóra

Zdravím,chci se zeptat když otevřu obchod na moři vidím tam viz obr https://prnt.sc/ogvs0c , že bude v platebce opět nějaký balíček co jsem vidět na obr,když ale na něj kliknu nikam mě to nepustí,tak proč to tam ted vůbec dávají? mám to chápat jako nějakou reklamu co bude a nebo je to chyba o které neví?

Díky..

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Zkus vymazat paměť prohlížeče. Jde o to co pod daný banner nastaví. Pod tímto zrovna mají nastavený event a odkáže mě to do trhu s klíčovým slovem. Osobně trh na moři raději moc nepoužívám protože má hlášených několik chyb a platební balíček si raději vyberu na hlavní stránce, kde bohužel nebývá každý.
    Další potíž je, že nemají asi nastavené pro vše klíčové slovo, jelikož pakliže si dám event jako takový je zde banner s podobným obrázkem.

3. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

OBCHOD NA MOŘI - je největší kravina co BP vymyslel za posledních 10let! kdyby to aspon pořádně fungovalo ale né to jak to nefunguje!!

4. -Transis-

-Transis- Pisálek fóra

Nemyslím si že je to pamětí,protože nýnější balíčky v platebce jsem tam také měl cca od středy a od pondělí nebo od kdy je dali do platebky. Takže to je podle mě to co bude.

5. ߀A-_-ЀV

߀A-_-Đ€V Pisálek fóra

Oni musí dat všechno namoře pac bude koncit podpora flashu a budem hrát cez klienta

6. pindrusec

pindrusec Vážený autor

trošku jinak, pokud se ti prohližeč updatuje , tak příští rok v něm přestane flash fungovat , prostě ho nerozeběhneš. Takže krom klienta by to mělo jít vyřešit tak, že prostě nějakému prohlížeči zakážeš update ., není problém mít na pc třeba 3 verze Firefoxu , jen to chce víc profilů.

7. Tom

Tom Magnát fóra

Myslím , že pokud bude klient fungovat jak má tak jsou ostatní způsoby a jiné prohlížeče naprosto zbytečné :)

Dark_COBRA_CZ1 tohle ocenil(a).
  8. pindrusec

pindrusec Vážený autor

Souhlas, nicméně klient je upravený IE v kiosk modu a flashem viz - pepflashplayer64_26_0_0_137.dll (čili 26tkovej flash aktuálně je již verze 32 ), za druhé hrál jsem to loni na tabletu s androidem, pro to zatím klient není tak uvidíme, snad se pánové z NDR pochlapí

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.