Novinka?!?

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 17/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Asi většina z nás se včera zděsila, když se po přihlášení podívala do pošty. Já osobně ano. Po otevření pošty jsem uviděl zprávu, kterou jsem odeslal já a přitom vím, že jsem se ten den ani nepřihlásil, natož abych něco psal. První co mně, a asi i ostatní, napadlo bylo, že se mi někdo dostal na účet. Reakce - okamžitě jsem změnil heslo. Až po dotazu na cechovním chatu jsem zjistil, že stejnou zprávu si "poslal" každý hráč. Když už nám chce BP posílat každému něco o akci, tak:
    1. by nám to mělo do pošty dorazit s odesílatelem BP nebo TL, CM atd., prostě tak, aby bylo jasné, že zpráva je od BP
    2. by ta zpráva měla obsahovat něco, co se nám hodí - info o akci, ne takové bláboly, které v té zprávě jsou
    Děkuju BP za to, jak mě vystrašilo, protože to, že se vám někdo dostane na účet je asi černá můra nás všech.
    PS: postrádám v poště jednu věc - pokud mi dorazí nějaká zpráva, tak nikdy nevím, jestli dotyčný psal jenom mně nebo psal více hráčům. Nebylo by možné do pošty přidat kromě odesílatele i adresáta/y (jako je to třeba u mailů)?

2. ivkaa(svk)

ivkaa(svk) Pisálek fóra

NJn taky jsem se prihlasil a malem jsem dostal infarkt bl bej napad.:) by me zajimalo koho to napadlo.:)

3. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, Korkorán69, pakliže někdo rozeslal vaším jménem něco členům vašeho cechu požádejte o kontrolu vašeho herního účtu. Zajisté BP nerozesílá z Vaší lodi nic. Případně společnost BP rozesílá tomu, kdo to má povolené reklamní e-mail například ohledně akce.

Čau Poseidone,tomu mám jak rozumět?:eek:Podle mě je snad e-mail něco jiného než hospodská pošta.Hospodská pošta má své pravidla a ty byli podle mě porušené,tohle se stalo snad poprvé co existuje,aby někdo psal zprávy mým jménem(nickem).A e-mail ti snad příjde na tvou e-mail adresu.Já souhlasím s tím,že napíšu na podporu at skontrolují muj učet a co myslíš,že mi napíšou??Že tyhle záležitosti jsou hlášené,je to v řešení a že to jsou interní záležitosti a nemužou mi to sdělit.Ale určitě tady dám na tohle téma ještě vědět,protože tohle určitě zajímá více hráču.:D

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, poskytuji informace, které mám. Mně bylo řečeno, že BP nic nerozesílalo, já jsem toto předal dál s tím, že se to hráčům nelíbí. Více s tím udělat nemohu pakliže systém něco takového rozeslal bohužel já to neovlivním.

5. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.