Nové VOP

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Remiel, 17/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Remiel

Remiel Mistr fóra

Dobrý den, velmi mne zaujal odstavec v nových VOP:
    • Zákaz zneužití více účtů
      • Nové VOP výslovně uvádí, že využívání a zvýhodňování v rámci více účtů je zakázáno nejen mezi účty téhož uživatele, ale také mezi účty různých uživatelů. Tato skutečnost je stanovena v zájmu spravedlivého herního prožitku pro všechny uživatele.
    zajímala by mne definice pojmu zvýhodňování stanovená provozovatelem.
    - Vždyť když se vyplácí zlato z cechu, některému hráči, jedná se o převod herní měny mezi uživateli.
    - většina nových akcí je založená na spolupráci hráčů (různých uživatelů). Nebude se nyní jednat o zvýhodňování?
    - střelba ostrovů?
    - pomáhání při PZ?

Z tohoto odstavce jsem jen nabyla dojmu, že provozovatel vydává zákaz, který dříve či později poruší každý a provozovatel může vesele zabanovat koho se mu zlíbí. Málo platíš tak jdi.

Předem děkuji CZ/SK týmu za detailní vysvětlení

Naposledy upraveno: 18/10/16
  2. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

to je asi myslené tak že nemôžeš mať viac učtov a na striedačku nimi pomahať sebe navzajom a po novom už ani ostatným

3. Remiel

Remiel Mistr fóra

KTM to by bylo: "více účtů jednoho uživatele" , jako to bylo. Ale zde je: "ale také mezi účty různých uživatelů"

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Je to trochu divně formulováno a chtělo by to bližší vysvětlení. To jako třeba někomu pomůžu vydělat zlato, nastřelím mu esmu a mám ban?

5. ☆Samuelito☆

☆Samuelito☆ Vycházející hvězda fóra

To aby, keď dostaneš ban a ničím sa nepreviníš, aby to mali čím odôvodniť :D

Remiel tohle ocenil(a).
  6. Hráč môže mať aj viac účtov, ale nesmie si s nimi navzájom pomáhať......napr. ak hráš na 2 naraz to môžeš ale nesmú byť napr. na rovnakej mape ani v skupine ( aspoň tak mi to bolo povedané od CM keď som sa na to pýtal, ale to už dávnejšie )

7. ℝմdla

ℝմdla Rádoby autor

• Zbytečná citace
    Jenže tohle je nové VOP od 1. 11. 2016 takže tohle platit už nebude. Navíc by jsem se moc CMkama neřídil ty toho vědí kolikrát méně než hráči.

Naposledy upraveno moderátorem: 18/10/16
  8. Toto VOP sú všeobecne obchodné podmienky platné pre hráčov spoločnosti Bigpoint, ale každá hrá má ešte vlastné pravidlá, podľa ktorých sa máš riadiť ty ako hráč. Toto VOP je viac menej pre BP a až potom pre nás hráčov, oni sa budú riadiť týmto voči hráčom ale tiež musia zohľadniť jednotlivé nastavenie pravidiel danej hry......v Seafighte sa pravidlá nemenia a pokiaľ ich nezmenia tak 2+ účtov môžeš mať, nesmieš sa však nimi zvýhodňovať navzájom

P S: aj je niečo zle, nech ma kompetentný opravia :D

9. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Řešíte jednoho hráče s více účty, ale podle mně (a i podle Remiel) je problém jinde. Tentokrát je totiž zvýhodňování více účtů zakázáno nejen u téhož uživatele, ale také mezi účty různých uživatelů. Nebude se tedy smět pomáhat s PZkama, s vyděláváním, s eventama apod? To je problém, který by mělo BP vyjasnit.

Remiel tohle ocenil(a).
  10. Remiel

Remiel Mistr fóra

Ano vypadá to přesně tak jak popisuje ☆Samuelito☆ .
    A moc prosím někoho z CZ/SK týmu aby nám to vysvětlil, jak je to myšleno.

Naposledy upraveno: 18/10/16
  11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

více informací k tomu zatím nemáme, přiznám se, že tomu také nerozumím. Požádáme o vysvětlení provozovatele.

pěkný den

12. Remiel

Remiel Mistr fóra

Moc díky Mirku za reakci a doufejme, že nové zprávy budou příznivější, než jak to vypadá.

13. BŁAZON...!.[SVK]™

BŁAZON...!.[SVK]™ Pisálek fóra

Myslím, že by bolo dobré keby vysvetlili viacero bodov pretože ako tak pozerám, je to tam popísané celkom strmhlav,.....

14. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ℝմdla, prosím dle pravidel.

15. Už sa zistilo niečo ohľadom nových VOP?

16. Poseidon

Ahoj ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, předávali jsme problém dále zodpovědným s žádostí o reakci bohužel zatím k žádné nedošlo případná reakce by měla být zveřejněna zde na herním foru.

• Vulgarita
    To je síce super, ale deň "D" sa blíži a tu nič nové....keď na to s prepačením se*** BP, môžme na to aj my hráči?? :rolleyes::rolleyes:

17. Remiel

Remiel Mistr fóra

A dostaneme ban :p

18. Poseidon

Ahoj ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, prosím dle pravidel.

19. Ahoj Poseidon, kde som ich porušil? Ešte povedz, že to tak nie je :) :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.