Nove veci v trzisti

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem PřemyslOtakarII, 18/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PřemyslOtakarII

PřemyslOtakarII Aktivní autor

Prosim vas mam dotaz jak je to s temi novymi vecmi na trzisti. jako jsou napriklad bourkova lucerna? kolik jich musi byt na lodi aby to mnelo mit ten efekt ktery je psany poskozeni dely. jestly staci jedna nebo 20? nejak jsem to cetl a neromim tomu. kdyby se nekomu chtelo to trochu rozvinout budu rad. dik

2. Agramon

Agramon Pilný autor

Vyzkousej si to na lodi. Vyndej tramy, dej lucernu a pak se mrkni,jak se ti sledovana vlastnost zmenila. Zkousej ruzne kombinace, nejlepe v pristavu v klidu...

3. PřemyslOtakarII

Po delsi dobe jsem opet zacal hrat hraju 14 dni.Todle mne nejak vrta hlavou. bohuzel zadne nemam a ubec nevim kolik co stoji tak zkouset nemuzu. tak abych nekoupil neco co bude k prdu uvydime teda podle ceny . zatim mi jde o vydelek perel tak cim vetsi poskozeni tim lepsi chybi mi toho hafo a na poskozenii je lucerna ale jestly musi byt spojena s necim jinym nebo jak to je ubec nevim a nikde jsem to nenasel. ale dik

4. Krtko

Krtko Perspektivní autor

Od zítřka by měli být v platebce , bohužel jinde je neseženeš

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Jednotlivé předměty mají uvedenou maximální a průměrnou hodnotu. Je to opravdu o zkoušení podle toho kolik čeho máš.
    Když dáš například čistě bouřkové lucerny 1 stupně

• 1 bouřková lucerna 1 stupně - poškození děly +4%
    • 2 bouřkové lucerny 1 stupně - poškození děly +6%
    • 3 bouřkové lucerny 1 stupně - poškození děly +7,2%
    • 6 bouřkových luceren 1 stupně - poškození děly +9%
    Nicméně pakliže by jsi dal například 6 bouřkových luceren 1 stupně a 206 tvrzených trámů dostaneš se na hodnotu poškození děly +0,34%. A to je právě kvůli průměru těmi trámy, jelikož daná hodnota se průměruje.

6. PřemyslOtakarII

no todle bude asi zajimave se uvydi jestly nejake zkouseni ubec bude podle cen. Ale dekuji moc poseidone o todle mne slo jestly to je neco jak kamen a nebo se to bude prumerovat se vsim co je v rozsireni.

7. Poseidon

Je zapotřebí se vždy podívat u většiny věcí, kde jsme informace dostali je napsáno jestli je to průměr či daná hodnota jako taková. Pokud se nepletu vždy je něco u dané vlastnosti absolutní a něco průměrného jde o to o co ti konkrétně půjde.

8. juraj888

juraj888 Perspektivní autor

najlepsie je vybavenie vobec nemiesat vytvor si viacero prednastaveni aby si mohol vyuzivat danu vlastnost predmetu vzdy naplno ... ak chces investovat a nevies cim zacat odporucam rebra... lampy sa ti tolko neoplatia pretoze s nimi o hodne spadne hodnota obrany mozno sa lepsie striela na behe alebo bonuskach ale na PVP si proste nezahras a to nehovorim o NPC ktore ti budu pocas eventu davat poriadne pecky :p zacni rebrami a zarobis viac peral pretoze budes schopny strielat sam niektore eventy ktore by si inac nedal... tie slabsie sa daju ustrielat aj ked nechas aj na mazlika aj na lodku sutrik na obranu ale klesa potom DMG do hracov ... nuz skusaj skusaj ako sa hovori sto ludi sto chuti a pri tomto mnozstve vybavenia je to naozaj o tom aby si kazdy zvolil taktiku ktora mu najviac vyhovuje :)

Corp.13 a Tom tohle ocenili.
  9. Tom

Tom Magnát fóra

juraj888 Souhlasím s tebou pokud chce člověk investovat do těchto nových věcí určitě se ze začátku nejvíce vyplatí ta žebra a až pak to další vybavení. :)

10. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.