Nové balíčky.....

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, 20/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj piráti,
    Od pondělí si budete moci zakoupit zbrusu nové výhodné balíčky v platební oblasti.
    Tyto balíčky budou obsahovat:

Týmový hráč:
    • jednu každou ze všech 24 týmových lodí
    • bojovou loď
    • design Anemoi
    Kapitán týmu:
    • jednu každou ze všech 24 týmových lodí
    • design Anemoi
    • design Šampion
    • 1 000 000 Fotbalové munice
    • 5x Císařský balíček s kořistí
    Začátek akce: 20.6.2016 12:00 (SEČ)
    Konec akce: 24.6.2016 12:00(SEČ)
    Váš SeaFight team

........
    Neviem ako ostatný no ja tieto nové balíčky nikde v ponuke nevidím, okrem toho Týmový hráč kde je asi chyba pretože v balíčku sa píše že dostanem 1 z 24 dizajnov a nie všetkých 24 dizajnov atď atď

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, mně se ukazují v pořádku všechny přes banner kořist snů. Stojí 1275 a 2550 je tam bohužel špatný popis obsahu například společník anemoi, ale to již hlášené.

3. Mne ukazuje iba ten jeden ale toho kapitána tam nevidím vôbec

4. Poseidon

Ahoj ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, je možné, že je nějaký problém ukazuje se mi 12 balíčků včetně cvičitelů a krmiv, ale jsou tam i tyto 2.

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

me se neukazuje ani jeden a jen pro info, proc balicek jak je napsano v oznameni obsahuje 18 dizajnu, kdyz je jich 24?

6. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, možná by se to chtělo lépe dívat na herní forum, když už sis přečetl těch 18 tak bys viděl o jaké designy jde tudíž je jich opravdu 16 a k tomu ty 2 lepší. Nicméně pravděpodobně do doby než opraví popisy došlo ke stažení.

7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

ja jsem primarně reagoval na info v jine diskuzi, kde se pise ze tech dizajnu je v balicku 24, v dalsi diskuzi se pise 18, v dalsi ze tech 18 je z minuleho eura a ne z tohoto, takze radsi opravte oznamení, protoze je tady x informaci a kazda je jina a pokud mi hrac napise ze v balicku neco je tak verim jemu a ne oznameni kde jsou akorat nesmysly a zavádějící informace

8. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, nevím co bys chtěl opravovat zde je to jasně napsané v oficiálním oznámení, že došlo ke změně.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.