nick

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tinka.t, 10/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tinka.t

tinka.t Pisálek fóra

Dobrý den,zajímalo by mě jak je možné při tak velkých opatřeních ze strany BP,aby někomu prošel vulgární nick??Mám známeho který napsal (spíše vytečkoval) slovo zlodějský rom a dostal za to ban na 30 dní na chatu.Prý za rasismus.Mimochodem ten vulgární nick má hráč na GE3 a zní Jsem-Piča.Jen bych chtěla upozornit,že to nejsou má slova a pokud mi tady někdo dá ban,tak by se měl první zamyslet o čem tady píšu.Děkuji za pochopení a nápravu.

2. supa

supa Pisálek fóra

Jsem-Piča 32436781

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj tinka.t, bohužel ano je to opravdu možné. Nicméně pakliže na takovéhoto hráče přijdete není problém předat tohoto hráče dále na podporu či oznámit CM. Pakliže se toto nestane a nebo nedojde k jeho napsání na chat není možné takovéhoto hráče odhalit. Hráčů hrajících tuto hru je opravdu velké množství a není možné neustále provádět kontrolu všech herních nicků.

O jaký se jedná server?

4. tinka.t

tinka.t Pisálek fóra

Dobrý den,díky za vysvětlení a jak už jsem psala,je to GE3.

5. Poseidon

Ahoj tinka.t, nemáte zač. Daného hráče jsem předal dále zodpovědným kolegům s žádostí o jeho vyřešení.

6. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.