Nic nefunguje

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ***ANGELIKA***, 31/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ***ANGELIKA***

***ANGELIKA*** Pisálek fóra

Sotva akce začla, už nic nefunguje. Přihlásit se na moře ani po půlhodině nereaguje. Dobrá akce!!!

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ***ANGELIKA***, z důvodu, že bude restart. Bylo řečeno, že se akce posouvá až na 13 hodinu.

3. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

A nejde to stejně

4. Poseidon

Ahoj Canabis-cz, dle tvé hodnosti na herním foru, bych čekal, že to hraješ nějaký den. Tudíž jestli restart pokud se pamatuji proběhl 13:14 nějakou tu minutu to trvá než se podaří přihlásit.

5. Reštart čo si pamätám bol 12:55 :)

6. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

bude tu někdy něco fungovat jak ma? když už si nemuže člověk koupit ani jednu hloupost z černýho trhu !!

7. Poseidon

Ahoj K!m!reY_CZ_, možní kdyby jsi chvíli věnoval(a) hledání na foru zjistíš, že nakoupit se dá a jak.

8. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

jsem jeden z tech kteří nemají tolik času prolejzáním fora protože taky chodí do práce i v sobotu,bohužel kupuji a jediný co zteho mám je bílá obrazovka a furt dokola a nic koupeného

9. Poseidon

Ahoj K!m!reY_CZ_, to zajisté nejsi jedinej ale je tu i funkce hledat.

10. slavista81

slavista81 Rádoby autor

nejde se mi dostat na moře ,hl.stranka funguje relativne dobre ale kdyz se chci dostat na moře tak se to ani nezacne nacitat

11. Poseidon

Ahoj slavista81, taky by to chtělo napsat server. Probíhal i nějaký restart tudíž to je možné.

12. slavista81

slavista81 Rádoby autor