NeW CM

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem †R.I.P[†], 26/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

Dobrý den :)
    TL- hledalo nové CM(Chat moderatora) když jsem se přihlásil z učte na GE5 bylo mi řečeno že mně kontaktují a poněkolika hodinách sem byl kontaktován a bylo mi napsano že se mám dostavit na TS jakmile Tomek(člen podpory) zdělil TL že jsem z GE1 tak ona se mi zeptala zda jsem †R.I.P[†] a já odpověděl že ano ale chci dělat CM z GE5 v tu chvíly mi odmítla protože si bere jen hráče co se jí líbí a ještě mi Tomek napsal že není na TS přitom tam ona byla :) nevím jak to mám brát ale zdá se mi to celkem divné když ona neví kdo jsem vzala by mně a Tomek jí to napíše a už nemám šanci se stát CM takže bych vás chtěl upozornit kdo jste z GE1 a nemáte rádi *..:Andílek:..*(SCA) nemáte šanci dělat CMko :) a když jí chcete sekat nemáte možnost pač ona si bere odměny a nevyužívá je :)

Takže kdybych nebyl GE1 tak bych tet dělal CM :)

Naposledy upraveno moderátorem: 26/5/14
  2. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Zdravím,

1. Neviem o aký dotaz ide a na čo Ti mám odpovedať.
    2. Je vyslovene v mojej kompetencii koho do teamu vezmem a koho nie.
    3. Nie som povinná nikomu vysvetľovať prečo niekto v teame je a prečo nie je. Môžem prijímať moderátorov bez udania dôvodu a taktiež ich bez udania dôvodu vyhodiť.
    4. A pre Tvoju informáciu, mám z GE1 niekoľko CM a minimálne o 2 ani netušíš. A to, že Teba do teamu nechcem za tým si stojím a nemám problém to povedať aj verejne.
    5. A to, že Ty si na GE1 nie je problém. Problém je to ako sa správaš voči teamu a voči iným hráčom.

-tomaslm193- tohle ocenil(a).
  3. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

Verbeia prosimte nedavejte zitra tu aktualizaci uz tak se neda hrat . Jinak se mas doufam pekne rad bych pokecal ale nejede mi TS.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.