Nelze vypnout okno chatu!!!

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Mad☆Farmář☆, 12/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mad☆Farmář☆

Mad☆Farmář☆ Pisálek fóra

Pls občas na našem chatu je debata nečitelná(hovadiny) tak se ho snažim vypnout-jenže s každým přeskočením mapy se obnový a to ještě jinde než bylo-dost mě to s.. tak se ptám jesli by s tím nešlo něco udělat ikdyž odstraňování chyb není silnou stránkou BP-děkuji Mad

Ps-jinak nač tam ta ikonka na vypnutí je?

2. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

ikonka nefunguje úplně. je to amatérstvím, protože občas na ní musím kliknout 10x aby se něco stalo

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

chybu předáme dál.

pěkný den

4. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Já mám opačný problém - kolem 22.11. mě chat zmizel a není - a to ani podpora nevyřešila - údajně to poslali dál . - A stále se nic neděje , škoda.

5. socient

socient Komisař fóra

nastavenie konfiguracia okno chatu reset

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Corp.13, bohužel občas k tomuto problému dojde a tento problém opravdu není v možnostech podpory vyřešit. Bohužel nejsi jediný co vím. Někdy pomůže rada, kterou píše socient a i tu ti zajisté podpora nabídla, ale bohužel ne vždy to daný problém vyřeší.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.