Nejsem tu pořád!

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Joe.cz, 24/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Joe.cz

Joe.cz Zelenáč fóra

Dobrý den.Nevím jestli tohle už tady proběhlo a netuším,jak na to bylo v tom případě odpovězeno,ale mám jeden návrh,který uvítají hlavně začátečníci a hráči,kteří nemají čas hrát každý den.
    Jde o tohle: Jako nový hráč,nebo hráč který nemá moc času získám nějakou výhodu(Přízeň královny,Naleštěné hlavně...apod.)Bohužel se stane,že pak zrovna nemúžu k pc,nebo jsem v práci,a výhoda je mi k ničemu...tkzv Danajskej dar.Nešlo by to někam uložit a zapnout až v případě,že budu zrovna hrát?...třeba jako štíty atd?Kruci jsme tu my pro pro programátory nebo oni pro nás?Nežijou z peněz,co jim posílame?Já z jejich určitě ne i na pitomý premium musím někde vydělat...šlo by třeba občas vyjít vstříc i obyčejným hráčúm?

2. pindrusec

pindrusec Vážený autor

Ano, již tu anketa na toto téma byla a evidetně to neprošlo

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Toto téma jestli zastavit odečítání času při odlogování nebo ne už bylo založeno přímo na přání BP a výsledek byl poslaný na centrálu. Bohužel ale nevíme jestli nebo kdy případnou změnu zavedou nebo nezavedou.

4. Joe.cz

Joe.cz Zelenáč fóra

Mě nešlo o odečítaní času..i když by to bylo třeba u premia fajn...myslím tohle: Dostanu třeba Naleštené hlavně na 5 dní..v neděli večer...jezdím s kamionem..vrátím se v pátek večer domú...jsou pryč.Zadruhé..založím si učet... dneska..zadam kod a mam tam pirátskou přízeň...a jdu se ožrat radosti ,bo jsem nejlepší....jde to pochopit?...když si múžeme zapnout štíty...proč si nemúžeme zapnout výhodu na 24 hodin když víme že budeme hrát?..co majitelé téhle hry řeší?..Mají málo?...no tak...kdo múže a je s námi..snažte se..nečekejte...řvěte...to pak bude dárek..ne výhoda co je polovině hráčúm
    k ničemu

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Řvát můžeš jak chceš, ale pokud tohle téma nebude založené jako anketa nebude splňovat všechny podmínky, na centrálu se to bohužel nedostane.

6. Joe.cz

Joe.cz Zelenáč fóra

Leo nebudu řvát..jen mě to utvrzuje v tom ,že je to stavěný pro Turky a Němce co to tu živěj eurama a v tom,že cokoliv napíšeš je k ničemu..protože to nevynáší..neumím založit anketu..píšu sem dnes poprvé..a asi i naposledy..i když myslím,že by to vyhovovalo třeba i tobě...založ to ty...nejsi tu třeba i od toho?

Naposledy upraveno: 24/12/19
  7. Joe.cz

Joe.cz Zelenáč fóra

Jo...ještě něco..netušíl jsem že názor je řvaní....

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Za prvé návrh tu byl přímo od centrály. Nedostali jsme žádnou zpětnou odezvu po předání výsledků u nás. Anketu nalezneš zde a nicméně je to návrh od provozovatele. A když budeš hledat najdeš jí i na dalších forech jako EN.
    Nicméně pokud jde o návrhy a nápady stejně vždy záleží na centrále jak se k celé věci postaví. Za nás dojde k předání spolu s informacemi o hlasování a poté je to na nich.
    A na závěr. Nesplňuje pravidla sekce zamykám.

9. Joe.cz

Joe.cz Zelenáč fóra

Dík za zavření bez možnosti reakce ostatních.Měl jsem pocit že sekce Návrhy a nápady mají šanci aspoň pár hodin. :) Navíc kdyby si to intoš přečetl pořádně...byl to návrh v jiném technickém směru..ne to co už tu bylo...njn...kdo by co četl a řešil...přeji hezke svátky ...tímhle jsem s Forem skončil...není třeba tu psát..nikdo to nečte...pořádně :)

10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Dělá to 99% hráčů co chce nějaký návrh, že si přečte pravidla a chová se podle nich. To, že něco napíšeš pakliže je bez ankety je k ničemu protože není možné předat konkrétní hodnoty hráčů. A nespamuj tu prosím dalšími a dalšími vláky. Pakliže chceš vést nějakou diskuzi je k tomu určená jiná sekce.
    Možná kdyby jsi to četl jde přesně o to co jsi chtěl ty. Píšeš zapnutí v případě až budeš hrát a kdyby jsi četl to co jsem ti poslal je tam přesně možnost 2 počítá se ti bonus v době kdy hraješ pouze. A tím nepřicházíš o hlavně atd pokud nehraješ takže nevím oč ti jde.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.