nejlepší úlovky

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem -komi-, 11/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -komi-

-komi- Rádoby autor

Ahoj ☢Arrow☢,

nikdy bych si nedovolil něco srovnávat, dávám sem výpisy jen toho co se dá u nás vydělat, kdybych hrál na obyč serveru někde na .... ,tak bych měl asi jen samé admirály, tobě když vyhobuje G1 tak tam hraj, pokud ti vyhovuje dávat peníze do této hry, tak je dávej (viz. bokor), ale potom si nestěžuj, že ti něco nejde. Pokud si projdeš můj první příspěvek, jsou to 3 admirálové po sobě, že by náhoda ;), někdy se mi ráno povedou i 4 po sobě, jestli to taky umíš, tak gratulka, vítej v klubu ...

ti kteří mě znají to ví, dáváme si výpisy hned na chatu, souřadnice admirála také vždy píšu u nás na chatu, ale většinou je v tuto dobu u nás v cechu pár hráčů. Jaký sem kamarád to musí posoudit druzí, nastavuju každou chvíli někomu loď, tak to tak špatný asi nebude.

Promiň psát sem na fórum něco jako návod nebo jak je možné 15K vs 3K opravdu nebudu, nemám k tomu jediný důvod, je výhodné si občas něco spočítat, ať se Ti daří Arrow, ale pokud neuhraješ 50K denně je škoda tuto hru hrát/ ztráta času - to je realita.

Na G1 to asi nebude tak moc špatný, jak píšeš ... výpis od Drake:

Získal si 14287 perál.
    2015-03-13 21:56:27
    Získal si 10115 perál.
    2015-03-13 21:51:37

v tuto dobu mám u nás tak 500 perel (je min. 30 lodí), ale většinou je u nás jiná zábava, jako včera boj o ostrov...

a ještě jednu "pohádku" na závěr, asi před rokem byl event na fosfor munici (možná si někdo vzpomene) a chybou bylo dodatečné poškození pouze 1x pokud si deaktivoval rampu, tak si měl dodatečné poškození 2x - 3x, osobně jsem to věděl a dotazoval se, dostal jsem odpověď, že se druhé dodatečné poškození ruší dalším výstřelem a proč to píšu, protože při tom eventu, právě toto nastavení dělalo zisk 5% ...

možná že si střílel s 0 zisku, možná do mínusu (jako většina lodí), já měl z každého tak 2-3 K zisk a to bylo právě těch 5% ...., ale hodně lidí si zde dělalo z toho srandu, ale pravda byla, že to nevěděli, jen se snažili být zajímavý, stejně jako nyní něco nevíš, možná za měsíc za rok až bude situace jiná Ti prozradím zase něco o admirálech, nebo jiných eventech ....

a loď si můžeš nastavit jak chceš, není to proti pravidlům :)

Naposledy upraveno: 15/3/15
  2. Milosek771

Milosek771 Perspektivní autor

Komi jen malý rychlý dotaz, ale co furt myslíš tím nastavení lodě? Dokážu si představit tak možná předělání TB na dmg do npc a dejme tomu na střelný prach a kritiky. Další by byly drahokamy prostě max % na dmg. Dále rampu třeba práškové rohy (už ani nevím zda fungují) a montovaný sextant. Dále vylepšit děla na maximální level, aby házely kritiky, ale jiné nastavení si nedokážu představit. Je ještě nějaké?

3. -komi-

-komi- Rádoby autor

Ahoj Milosku,

odpovím trochu obklikou, píšeš to v celku správně nastavení je třeba si stále promítat v hlavě, jak co funguje a nefunguje, všechny změny a upgrady.

Přidám další "pohádku" v červenci 2014 byla do hry zavedena nová koncepce DMG, první problém byl opraven přibližně po 2 dnech, nahlásil jsem problém s DMG a bylo mi sděleno, že te je opraveno a nepatrný rozdíl takto zůstane, a teď k tomu nepatrnému rozdílu:

loď 250 děl 60/5 cca. DMG 10000 kritik 12000 každá 5 rána (bez vylepšení), to je správně

loď 250 admirálů cca. DMG 10500 kritik 11000 každá 25 rána (bez vylepšení), to je správně

loď 249 admirálů 1 x 60/5 DMG 10498 kritik 12500 každá 5 rána

tato chyba byla začátkem března 2015 milníkem 5 po 8 měsících opravena, těchto "drobných" věcí znám ještě poměrně dost nejenom v DMG, ale na českém fóru nejsou hráči připraveni se o nich v klidu bavit, tady se umí jen kritizovat a oceňovat hlouposti ...

pěkný den

Ahoj Poseidone,

prosím uzamkni toto vlákno, založil jsem ho z jiného důvodu, bohužel nesplnilo můj záměr. Jako zakladatel si přeji, aby bylo uzavřeno.

díky a klidnou službu

-komi-

4. socient

socient Komisař fóra

Pri admiráloch ani nejde o nastavenie lode, ale predovšetkým aby si bol na mape sám a potom stačí len odsledovať v akom časovom intervali sa zjaví a pripraviť si 5-10 luciek a zostreliť ich naraz :) v tom je celé to kúzlo a len pár hráčov o ňom aj vie a k tým 60 kam fungovalo to aj s voodo delom / ohnivou búrkou a tato chyba trvala viac ako 8 mesiacov ... pamatam si ju ešte zo zimnej akcii keď boli Green Sainty ,tj pred 3 alebo 4 rokmi medzitým bola ale opravená a následne obnovená a pravdou je že sa o tom nehovorí na fóre ani na chate lebo sa to hneď nahlási a následne opraví. V prípade ale, že z chyby sú stratoví hráči tak im to trvá aj mesiace kým sa im to podarí opraviť (ak sa na to nezabudne - viď joker mojo bug od decembra).
    Peknú hru

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Nemůže každý snad všechny chyby ve hře, které by mohl využít ve svůj prospěch. Přiznám se, že si taky nedovedu vysvětlit, u přibližně stejných lodí, rozdíl 15k perel a 3k perel. Ale jen tak mimochodem, nehrozí náhodou za využívání chyb ve hře ban?

6. Mirek

Mirek Titán fóra

na přání zakladatele, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.