nejde vylepsit kamene

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem papa-xXx, 7/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

cavte mam problem ze my nejdu vylepsovat kamene u klenotnika skusal som od cca 18 lvl po asi 24 a nic na mazlov som neskusal

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Zkoušel jsem nynísice z 17 na 18 ale bez potíží to jde.

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

dodržuješ všechny podmínky pro broušení? Máš perly?

4. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

jj mam vsetko

5. Poseidon

Tak jedině napiš kolegům na podporu, zde ti na účet nevidíme.

6. pindrusec

pindrusec Vážený autor

ono by možná stálo za to napsat co ti tam nejde... nejdou nacpat kameny do kovárny ? - po kliknutí na zelený kolečko uprostřed se nic neděje ? zaplatíš perly a nic neobrdžíš ? ted jsem zkoušel 21 a ok

2019-12-08 07:56:20
    Vytvořeno: Vzácný růženín/Spotřebované drahokamy: Rafinovaný růženín, Rafinovaný růženín, Rafinovaný růženín, Rafinovaný růženín/Pokusy: 1

Naposledy upraveno: 8/12/19
  7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

jak píše pindrusec, možností co ti nejde je spousta a broušení funguje, zatím nebyl hlášený žádný problém. Tak to zkus znova a ujisti se, že dáváš všechny 4 kameny stejného stupně, stejného druhu, že správně potvrzuješ a máš měnu. Pokud ani potom to nepůjde tak napiš na podporu, popiš problém a napiš názvy kamenů, které může podpora zkusit na tvém účtu vybrousit.

8. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

po asi 3 dnoch to uz nabehlo dik pisalo mi to ze nejaka chyba ale uz to ide

9. Poseidon

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.