Nejde se přihlásit na moře

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tynka93, 7/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tynka93

tynka93 Zelenáč fóra

Zdravím!

Chtěl sem se zeptat co se to zas děje, dělám svitek, po odlítnu abych se opravil a když se chci rozjet tak loď stojí + NPC stojí, loď se pořád opravovala a když se opravila na max furt sem jen stál a nešlo sní hýbat, ok tak dám f5...čekám čekám 49%, stále čekám 49% = LOST CONNECTION !, jak po druhé tak i po třetí, internet my jde bez problému, takže chyba je u vás...doufám že mě tu vlnu vynahradíte zrovna to byla vlna 27 u střelce 3 m. hp..., sem zvědav co my napíšete díky!

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj tynka93,

pokud jde o chyby všeobecně, můžeme je pouze nahlásit, pokud nám zde napíšeš server na kterém hraješ. Pokud jde všeobecně o náhradu, ta je možná pouze žádostí přes podporu hry, zde na fóru Ti na herní účet nevidíme.

pěkný den

3. tynka93

tynka93 Zelenáč fóra

int1 hraji...
    na TS mají stejnou chybu, jako já.

- dost mě to štve, já zrovna beru málo dutou a tu vlnu dělám delší dobu a teď se zrovna něco musí stát fakt já se z toho můžu...

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj tynka93,

pokusím se nahlásit problém se serverem, bohužel tato noční doba není zrovna nejvhodnější a pravděpodobně bude náprava až při ranním restartu, ale pokusím se.

dobrou noc

5. Martin889988

Martin889988 Zelenáč fóra

Ahoj ja se nemuzu prihlasit na more Global 1.. ????

6. kecka

kecka Zelenáč fóra

I já mám ten to problém .
    Co je spuštěná dynovka je to už po 3 x ! a jednou jsem se nemohl připojit celý den . To jsem psal i na podporu a odpověd ? Žádná . Hraji tu krátce ale nevím co si mám myslet o této hře která má každou chvíly problémy .

7. tynka93

tynka93 Zelenáč fóra

- Mirek, díky

- Martin889988 Ano nemůžeš, 15 min do restartu, vím to z TSka.

- Mirek, teď co s tím svitkem ? :// 3 m. hp se mě fakt znova nechce dělat..., co bys doporučoval.

8. Mirek

Mirek Titán fóra

tynka93,

po restartu můžeš jet znovu svitek, nebo požádat podporu, ostatní je už pouze na podpoře. Pokud chceš vědět můj osobní názor, udělal bych svitek hned po restartu dokonce, ale chápu že malá lodička to má těžší, pro mě je to asi 20 minut.

dobrou noc

9. tynka93

tynka93 Zelenáč fóra

ok no, tak strávím dalších 2 hoďky na vlně, díky za pomoct.

Dobrou :)

10. dankoll

dankoll Rádoby autor

dobre ráno chcem nahlásit chybu keď sa odhlásim z mora stále svietim na mori aj keď bol reštart o 5:00 aj tak to nefunguje tak ako ma a ešte jedna vec keď sa niekedy odhlasujem z mora tak mi nápise ze herný server je nedostupný skúste neskor prosím ďakujem ;)

11. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

No já se na server konkrétně Globální Amerika 1 připojit můžu ale je to totálně nehratelný všechny npc stojí ani nestřílí a já se pohybuji příkoskama 1 políčko 1 minuta to samý vystřelím a čekám a z podpory mi samozřejmě napíšou že mám sledovat forum !!!

Remiel tohle ocenil(a).
  12. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Oni mysleli, že v době, kdy čekáš než popojedeš nebo vystřelíš, tak si můžeš krátit čas čtením fóra :p:p:p

Remiel tohle ocenil(a).
  13. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Nebo si můžu vyřezávat erby protože když se to celý seklo tak jsem byl na dýňový mapě a tam se mi neobjevil boss takže 40 erbů v háji a z podpory samozřejmě skopírovaná odpověď že problémy jsou v řešení a ať sleduji forum.

14. Remiel

Remiel Mistr fóra

O nehratelnosti serveru Asia v určitém čase jsme informovali podporu již minulý týden. O po opakovaných radách co s mám dělat se svým PC to snad???? (jak mi napsali) předali kompetentním osobám. Pak to přestalo fungovat úplně na 12 hodin z čehož nás 10 hodin přesvědčovali z podpory, že je vina u nás. Všichni hráči z celého serveru měli špatně vyčištěná PC jak nám podpora vysvětlila. Jediný vstřícný byl tady Mirek, který to i sám vyzkoušel. Je smutné, že podpora neumí hráčům pomoci a odkazuje na fórum, možná doufají , že jejich práci někdo udělá za ně.
    Ale několikaminutové seky pokračují dál.

15. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Remiel, bohužel je nyní tento problém kompletní a postupně se hlásí jednotlivé servery. Každopádně se na server podívám přepošlu žádost i ohledně serveru Asia.

Remiel tohle ocenil(a).
  16. Remiel

Remiel Mistr fóra

Děkuji Poseidone, krásný večer :)

17. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

no a je tu zas vcera na bonus akcnim svitku jsem zamrzla az do restartu dnes opet nejde prihlasit se uz asi od pulnoci nechapu na co je event kdyz nic nefunguje a diky chybam clovek nemuze hrat pak samozrejme nic nemame pac nam chybi esence a cas ktery nam kvuli tomu ze to nejede chybi hnus

dankoll tohle ocenil(a).
  18. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

taky jsem zamrzl na svitku ,musel jsme odejít od PC a na svitku mně to odloglo a ani po ranní restartu se nedostanu na moře . hlavně to chce rvát hodně nových věcí do platebky ,ale hra jako taková je asi v haverijním stavu , Jsem opravdu zvědav kdy mně to na moře o5 pustí ,když napíšu na podporu - problém se řeší ,vydržte . Pro takovou odpověď asi nemá moc cenu tam psát ,ale zkusím to

19. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

Ta hra je v katastrofálním stavu,neustálé problémy se servrem,v platební oblasti,je plná podvodů atd...nechápu,že BP očekává ze strany hráčů,ochotu platit :cool:

20. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

Ahoj opet od vcera zruba od 23 h se nejde prihlasit na more 49 procent a šlus. Dela se s tim vubec neco? Nejvic me štve automaticka odpoved ze nahrada neni mozna a bla bla elita v tahu erby tez a nikde nic.Tez jsem zustala vyset na akcni bonus mape az do raniho restartu ted to pro změnu nejede vubec. hruza děs a odškodneni urcite nebude zadne:((

SAMSON76CZ tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.