Nejde na mapu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem K!m!reY_CZ_, 1/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

Může mě někdo říct proč zas není možné se nalogovat na mapu? dopoledne normál a ted zas Lost conection i forum blbne,je vůbec týden kdy tahle hra funguje normalně?

2. czktmichal.redbull

czktmichal.redbull Rádoby autor

jestli je to kvuli tomu proč se psalo na několik podpor.... tak je dobře že to nejde, se přihlásit znova... a snad restart to znamená

3. K!m!reY_CZ_

o restartu nebyla na mapě žádná zmínka,žádný bude za bla bla minut jako vždy se ukazovalo,byl jsem na mapě a koplo mě to prostě a to jsem si jezdil minimálně pul hodky

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

v součastné době by měl být restart ohledně DMG (kritické zásahy) aj. v této souvislosti, doufejme že to brzy poběží tak jak má.

pěkný den

5. -OTRAVA-

-OTRAVA- Pisálek fóra

este nikdy za 2 roky te nebezalo ako ma :) a ani nikdy nepobezi :)

6. supa

supa Pisálek fóra

Kedy presnejšie má byť ten reštart?

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj supa,

v součastné době by měl být restart na všech serverech.

pro Michala, ano mělo by být odstraněno více chyb nejenom tato.

8. supa

supa Pisálek fóra

30minut hodina hodina pol?

9. K!m!reY_CZ_

15minut :) a bude restart

10. Mirek

Mirek Titán fóra

jak dlouho to bude nikdo neví, jen bych věštil, může se stát, že bude více restartů po sobě.
    Lepší je stím počítat a nedělat například pirátské zkoušky apod.

11. Ŧ-šincekCZ-1-UEK

Ŧ-šincekCZ-1-UEK Perspektivní autor

chci se zeptat kdy bude další akce?? :)))

12. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

akce už přece jede-jmenuje se moře bez lodí aneb suchý dok.

13. Knowshon

Knowshon Pisálek fóra

kritiku ste opravili ale damage mam stale nizsii ako pred vcerajsim restartom

14. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

jj duto usprachem o 4 hp a elitou o nejake cca 100 hp : 0ale to uz neresim to at opravi kdy chtej hlavne ze kritik je s5

15. Fanka1

Fanka1 Aktivní autor

nejde mi zalozit nove tema tak to napisu sem.Jakto ze mi to hazi na domovske strance po prihlaseni do sveho uctut toto:
    Není nic jednoduššího! Klikni na toto tlačítko, ověř svou e-mailovou adresu a zajisti si na celý jeden měsíc Premium členství a spoustu dalších výhod!
    1 měsíc Premium
    Zdvojovač glitzů na 1 týden
    20.000 Voodoo koulí
    Tuto zprávu již nezobrazovat
    Ověřit e-mail

kdyz na to kliknu tak me to odkaze na zmenu hesla a kdyz v emailu najdu starou potvrzovaci zpravu a na ni klinku tak se nic nezmeni a nic z toho co tam je nemam :)

16. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Fanka1, nedostal jsi tyto odměny již jednou. Pak by jsi je znovu nedostal. Píšeš něco o staré potvrzovací zprávě a nové potvrzení pro to tví ověření e-mail v tvém případě například změnu hesla ti dojde?

17. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

povedenj restart,laguje to jako..lodky sekly treba desetkrat,korektne nefunguji preskoky z mapy na mapu,v boji parada,opet bravo!

18. Fanka1

Fanka1 Aktivní autor

jj mozna ze uz sem tu odmenu vybral a ani o tom nevim ja jen ze zrovna dneska se mi to prvne ukazalo.

19. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Základná otázka zodpovedaná, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.