Nehratelnosť

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem TheWilsonxX, 8/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TheWilsonxX

TheWilsonxX Perspektivní autor

Prajem pekný deň každému, posledné 2 hodinky eventu na GE6 sme si užili až moc s takouto nehratelnosťou, poprosím o jeden reštart alebo nech niečo BP spraví.

2. HUCUL

HUCUL Zelenáč fóra

Aspoň dám odýchnuť hre .Ani na 6tke sa nedá hrať

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

rychlejší je hlásit lagy ve hře přímo CM na herním chatu. Lagy už jsou hlášené.

4. Tomasek0000

Tomasek0000 Pisálek fóra

Dobrý den, o nehratelnosti bych mohl vyprávět, hlavně bych chtěl poprosit o zrušení toho blbého mínusu, znehodnocuje to hráče kteří se snaží hrát poctivě !!! děkuji

5. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Tomasek0000 Ja si myslim že hraní 12H + 1 H s +10% je velmy dostačujici pro normalni hra ještě sem nezažil že by normalni hrač zvladl hrat mnohem dil řikaš pro normalni hrače ale sam to chceš na bota ;)

6. Leo.

Tomasek0000 souhlasím s Patrisem, - hodnoty se objeví až po 11h hraní, kdy 1h je +10% potom 10h s normálními odměnami a teprve po 11h hraní naskočí -10%. Přece jen "normální" hráč by měl chodit do školy nebo do práce, ven mezi přátele a věnovat se rodině, proto si myslím, že 11h je možná i moc trávit času ztrávené na hře. Tento systém byl zaveden jako omezení výdělku hráčům používajícím nepovolené programy a určitě se rušit nebude.

7. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Souhlasím, že ten systém nemůže normální hráče omezovat, ale nesměli by se v tom systému vyskytovat chyby. Jeden den jsem skončil hraní cca ve 22. Druhý den jsem začal hrát cca ve 14 a najednou, kolem 20, koukám, že mám -10% a za další půl hodinu -20%. Tak jsem ten den raději skončil. Stalo se mi to ale zatím jen jednou za celou dobu fungování systému.

8. Leo.

ono taky záleží jak dlouho v kuse jsi hrál předtím. Jednoduše řečeno jak dlouho hraješ tak dlouho musíš být off aby jsi všechny vynuloval zase na začátek. Pokud jsi předtím hrál třeba 16h měl jsi nejspíš -60% a pak trvá o 6h déle než se systém vynuluje na začáte tedy na +10%.
    Ale samozřejmě netvrdím, že v systému nejsou chyby.

9. Geralt64

Neměl jsem - snad nikdy před tím.

10. Leo.

Nemusíš mít -% aby se ti 100% výdělek zkrátil třeba jen na 6h a pa naskočila -%.
    Systém je nastavený takto (ve FAQ k systému to máme dokonce vypsané):
    1h - +10%, 2-10h - 0%, 11h - -10%, 12h - -20% atd. Pokud tedy hraješ 7h měl jsi +10% a pak 6h s 0%. takže jsi odehrál 7h. Odloguješ a a po 4h se vrátíš takže se ti vynulovaly 4h a ty pokračuješ jakoby jsi hrál už 3h. Začne se ti tedy odečítat zbylých 7h s 0% a v další hodině ti už nasočí -%. Na to abys vynuloval vše a vrátil se na +10% bys musel být offline těch 7h, které jsi předtím hrál.

Podle mého názoru se hodina začne odečítat s první odehranou hodinou, takže i když si naloguješ pouze denní bonus tak se ti odečte první hodina +10% a když se potom vrátíš třeba po 3h už se ti začnou odečítat hodiny s 0%. Takže když budeš hrát 2h a 2 minuty, ze systému se ti odečtou 3h. To je ale pouze můj vypozorovaný názor.

11. Geralt64

Ale já jsem psal, že jsem den předtím končil ve 22 (neuvedl jsem, že jsem v tu chvíli neměl žádný -%) a druhý den začal hrát ve 14, tedy po 16ti hodinách.
    Nicméně je to jedno, stalo se mi to jednou a snad už se to nebude opakovat. Prostě nějaká chybička :)

12. Leo.

vím , že jsi nepsal o -%, jen jsem na příkladu vysvětlila, že je potřeba být mimo stejnou dobu jako na lodi a ne jen odlogovat :D

13. Tomasek0000

Tomasek0000 Pisálek fóra

Leo a Patris, pokud máte výdrž a je dobrá akce klidně tu jsem i déle jak 13 hodin ale jelikož je to blbé mínus tak to prostě pak musím vypnout a bez tak ti co používají *** tak těm je to jedno, když se podíváte na žebříček v Lize tak přes 1 miliardu eli bodů nikdo najezdit ručně nemůže to nejde ani !

14. Vy jste vážně banda dementů na jednom místě,tolik pěněz každý druhý sype do hry a hra je věčně nefunkční nebo nehratelná..

...TaNeR... tohle ocenil(a).
  15. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Tomasek0000 co se tyče elitnich bodu několikrat se to tu řešilo i počitalo a neni to žadny problem udělt stačí mit eli bustr opevko kameny atd... a daš to jako by nicco se tyče těch akci nikdy me žadna akce nedržela u hry 13H proč u toho budu sedět když ta akce je třeba na 14 dni ja si myslim že každy hrač vyděla hafo perel za tu dobu a nema potřebu u toho sedět tak dlouho :) a přesně jak psal Leo každy ma nějake povynosti rodinu zaměstnani atd..

16. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Neví někdo proč nejede G7??

17. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Herní server jede. Včera zlobil, ale aktuálně jede.

18. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

jo jo nakonec se rozjel prej byl nějaky restart

19. pindrusec

pindrusec Vážený autor

oni presunuli ranni restart z 5h na 8h ...

20. Leo.

Patris012 je potřeba taky sledovat celé fórum, ne jen založit hned téma. V Patch Day máš napsané, že se ranní retsrat přesouvá z 5 na 8h ráno jak píše pindrusec.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.