Nefunkční server Asia

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Remiel, 7/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Remiel

Remiel Mistr fóra

Od 1:30 (v noci, pro ty co rádi slovíčkaří) se nelze připojit na mapu serveru Asia. Zajímalo by mne, kdy bude znovu zprovozněno. A zda nám bude akce na tomto serveru prodloužena o tu dobu, po kterou jsme vinou Bigpointu nemohli hrát, a podpora, které jsem to již ve 2 hodiny nahlásila se mne snažila pouze přesvědčit, že je problém u mne. Nyní je to již 12 hodin !!!!!!!!!
    Předem děkuji za kompetentní odpovědi.
    Remiel

2. TiPi

TiPi Rádoby autor

Tak ani po pravidelném restartu v 14:00 se na globalní asii nic nezměnilo 12 hodin nefunkční.A to ještě hodinu před výpadkem serveru jsem šel na boss mapu a tam nešlo nic dělat takže jak to vidím přijdu i o 40erbu asi mě je těžko někdo vrátí.
    Aby to nebylo jak před 4 lety to na asii nebyli akce rok a nikdo stím nic nedělal:(:(:(

tak omluva globální server asie je opět funkční jen jsem přišel o 40 erbu

Remiel tohle ocenil(a).
  3. Remiel

Remiel Mistr fóra

Uvidíme jak dlouho to pojede. Erby ti nikdo nenahradí, tak jako těch 12 hodin nefunkčnosti servru. Ani to , že od 18 do 22 to bude zase nehratelné (vůbec nelze ovládat loď). Toto jsem také posílala na podpou před několika dny a mám být trpělivá a čekat.
    Tak bohužel, nefungoval mi zvuk, dala jsem F5 a už to zas nejede :(

4. Mirek

Mirek Titán fóra

odpovězeno v jiném vláknu, problém vyřešen, zamykám

Remiel tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.