(NE)SPRAVODLIVASŤ

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem delo66, 6/1/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. delo66

delo66 Pisálek fóra

Pekný deň
    Na začiatok chcem spomenúť, že som veľmi rád, že BP aspoň trošku bojuje proti boterom. Ja osobne sa tomu veľmi teším. Žiaľ každý z nás vie, že v tejto hre je viacero chýb a hráči sa s nimi musia naučiť hrať. Nikdy by ma však nenapadlo, že de-buff budú dávať aj hráčom (minimálne mne), ktorý nikdy v živote nebotovali. Nechcem sa tu dušovať, ale hráči ktorí ma bližšie poznajú vedia ako hrám. Túto hru hrám od roku 2011 a ja som hrdý na seba ako som ju hral. To, že ma (nespravodlivo) odhalil program mi pošramotilo povesť čo ma veľmi mrzí a ja s tým už nedokážem v tejto hre pokračovať hoci som sa veľmi tešil na novinky, ktoré by v budúcnosti v hre mali nabiehať (najmä ATLANTÍDU). Dokonca som stratil chuť sa aj obraňovať po tom čo som obdržal odpoveď cez TIRAŽ na svoj mail. V minulosti som hral pod nikom delo66 v súčasnej dobe s nikom ¯o¯l¯e¯d¯. Neverím, že sa niekto z hráčov G3, 4, 5 ozve a tu napíše že ma niekedy videl botovať. Na záver by som všetkým hráčom chcel poďakovať za to, že som s Vami mohol stráviť pekných pár rokov najmä hráčom s ktorými som hrával v cechu ZZ(ešte z predošlou lodičkou) KČS, BR a teraz CZ3. Boli sme veľmi dobrá partia, žiaľ nedokážem hrať s pošramotenou povesťou pretože mi to nedovolí moja hrdosť. Prajem Vám všetkým veľa pekných zážitkov pri hre no najmä v reálnom živote.

2. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

prece mas pravo na to aby tvou lod proverily vubec me nezajimaji ostatni jde o tebe nebo uz to tady nefunguje jak ma? napis znovu at ti proveri lod

3. *brukva*cz*

*brukva*cz* Zelenáč fóra

Je neskutečné , že česká podpora nedokáže osvobodit hráče z křivého obvinění. Hodně si všímám nespravedlností a špatných informací , které nám naše podpora poskytuje. V e-mailech jsem s nimi párkrát komunikoval a jejich odpověď je vždy " my nic , to centrála" .
    Přitom do dnešního dne nebyla schopna odstranit špatné informace na fóru. Osobně se stydím za naši podporu.

-*Mystical*- a eniinail tohle ocenili.
  4. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

No tohle je svinstvo všech svinstev....... Bigpoint banuje hráče který nikdy nebotoval ale taky zřejmě málo utrácí....
    Super boteři a podvodníci vyhrávájí soutěže , pár miniboterů vyřadili ze žebříčku a jednoho z mála poctivých hráčů označili za podvodníka... máte nás za blbce kteří jsou vám dobří jen na platby .... copak si myslíte že na moři nevíme v komunitě hráčů kdo botuje a podvádí ????.... dáváte návod jak tuhle hru hrát botovat ,podvádět , ale platit že.

Vážně svinstvo všech svinstev

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

*brukva*cz* odmítám se tu jakkoliv dohadovat či cokoliv. Jsi li nespokojojen můžeš se obrátit přímo na centrálu. Ano ve spoustě FAQ či oznámení jsou špatné i nepřesné, chybějící informace. Ví se otom, ale dokud my nedostaneme pokyn nemáme právo to samovolně měnit ať to někteří občas udělají a potom X teamů si stěžuje na ten konkrétní protože oni jsou dostanou od hráčů x sprostých slov.
    Co se týče účtů a debufů ano toto jako 99% banů je čistě v kompetenci centrály, která si pouští své scripty a podobně a na jejich základě si tyto tresty rozdává. Bylo hlášených X hráčů dokonce naše TL bylo to, které zakládalo vlákno s hráči, kteří tvrdili, že nic nepoužívají ač si tomu nemusíš věřit.
    A pakliže tam admini uvádějí hráče u kterých vím, jako hráč, že používají *** tak co pak může někdo čekat.

6. *GODfather*

*GODfather* Pisálek fóra

Tohle bych normálně řešila nenechala bych to jen tak.. Oni ted mají pocit ze nad tebou vyhrali. Hodně lidi tě zná a ví ze ti jsi cistej. .Jenom podle mne to dělaji jen kvuli penezum..Kdo da do hry vice penez toho nechaji kdo da min tomu to daji..Už jsem potkala tolik boteru ze to snad nejde spocitat a ty to nemaji.Ale normalni lide to maji..Vitejte v ceske republice..

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

delo66 tvoje ID jsme i s dalšími, kteří se dušovali, že nic nepoužívají hlásila k prověření. Bohužel jsme posílala i osobně některá ID emailem a u všech se mi vrátila odpověď, že za prosinec měli spoustu loginů do programu. Přesto, že se tito hráči bránili a dušovali, že oni nikdy nic, že hrají jen poctivě, centrála má záznamy o spouštění programu. Nekontrolují se jen programy, které jsou poznatelné na moři, ale třeba i svitkovače, klikače a podobně.

Ze žebříčků byla většina podvodníků odstraněna a doufám, že to bude pokračovat během dalších akcí a časem snad i půjde tento postup praktikovat na Trhlinu a ligu. Není tak snadné ze spousty důvodů, ale programátoři se snaží hru vyčistit.
    Hráče, kteří ještě prošli sítem je možné poslat na podpory odkud budou přeposlaní k ruční kontrole.

*brukva*cz* CZ/SK podpora má také omezené možnosti a jak už psal kolega booty a bugy jsou čistě v kompetenci centrály, protože jen ta může zasahovat do hry jako takové. Permanentně spouští program, který kontroluje hráče a vytváří záznamy o jejich stylu hry. To podpora dělat nemůže. Tím pádem i shromáždění důkazů a následný trest provádí jen centrála.

"Hodně si všímám nespravedlností a špatných informací , které nám naše podpora poskytuje." tady by mě opravdu zajímalo jaké špatné informace ti podpora poskytla :D.
    Vím ale, že většina hráčů si stěžuje a nadává na tým jen proto, že nedostali odpověď kterou chtěli.
    Další věc je, že podpora nemá s forem nic společného, to jen pro upřesnění.

Elopsoid osobně si myslím, že nikdy nevíš, kdo je nebo není úplně poctivý, protože mu nevidíš na loď. To, že někdo nepoužívá program veřejně neznamená, že nepoužívá některý druh na svitky, trhlinu a podobně.

Podle reakcí ostatních týmů ze včerejšího mezinárodního meetingu vím, že admini jsou velmi spokojení s průběhem, protože velká spousta známých booterů se vzteká at už na forech, chatech, podpoře nebo BP discordu. Tento debuff postihl převážnou většinu podvodníků a další se posílají na ruční prověření.

Osobně si myslím, že tento debuff je dobrý způsob jak hráčům znepříjemnit podvádění a navrhují se další postihy, které by se mohly k debuffu přidat.

*štěpánek* tohle ocenil(a).
  8. safira70.Cz

safira70.Cz Zelenáč fóra

Dobrý den chci se optat ,když je tedy hráč ,který má jistotu v tom ,že žádný program nepoužíval a toto se mu stane jaké má možnosti v tom ,aby mu lod prověřili ručně prosila bych si tedy postup jak tohoto docílit .Jinak mi to přijde jako velká zvůle moci - kdy 10 krade a jedenácty také protože jsem to rozhodl ?Safira

eniinail tohle ocenil(a).
  9. aaa

aaa Zelenáč fóra

popravdě nejsou schopní pořadně zlikvidovat botery všešcky unaS na ms1 jezdí už 3 dny boteři na chi chi a nic se neděje :D A JDETO KRASNĚ VIDĚT ŽE JSOU NA PROGRAMU :D jejim to fuk komu daj ban asi

10. *brukva*cz*

*brukva*cz* Zelenáč fóra

Leo nemíním se dále vyjadřovat k vaší práci podpory." My nic to centrála" je vše co umíte. BP nasekalo ve hře tolik chyb, které nejsou schopni odstranit , ale skript je tutově bez chyby. Hahaha

-*Mystical*- a eniinail tohle ocenili.
  11. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Normální by bylo dokázat podvod (ať už jakýkoli program nebo cokoli jiného) a pak trestat. Bohužel to tady tak nefunguje. Potrestají tě a prakticky NEMÁŠ ŽÁDNOU OBRANU. Pokud mě prověřuje někdo, kdo mi ten debuff dal, tak co asi zjistí? Že se spletl? Určitě ne. Ať potrestanému pošlou, že dne toho a toho v tolik a tolik hodil zapnul ten a ten program, ale ať je možnost se proti tomu nějak bránit.
    A jak píše *brukva*cz*: každá novinka, kterou BP zavede do hry má chyby. Chyby se objevují i v akcích, které se opakují několik let. A najednou ty "umělci" vytvořili program, který detekuje nepovolené programy a ten je absolutně bez chyby. Tak tomu asi nevěří vůbec nikdo a myslím si, že pokud mají trochu soudnosti, tak tomu nemůžou věřit ani sami programátoři.
    PS: dělo, u mně si si pověst nepošramotil a ani u dalších hráčů ne, spíš BP, takže ten konec ještě přehodnoť prosím :)

12. aaa

aaa Zelenáč fóra

ja davam malo peněs tak sem dostal ale ti co davaj dost jezdí na chichi pořad na auto targetu

13. Hank45CZ

Hank45CZ Rádoby autor

Takových jsou mraky Delo66,ale paradox je,že Ty největší bugeři a nepíšu boteři,si hrajou vesele dál,na G7 je z cela běžné,že ve waru přijedou hráči (100% Turci) a topí lodě s 2 mega základem na ránu,NPC střílí na ránu s půlmiliardovým HP.Ty nemají za potřebí botovat a můžem posílat videa na podporu,i nemeckou,jak chcem a vesele hrají dál.....osobně proti botům nic nemám,na PVP servrech BB z darma;)

14. Raptor3000

Raptor3000 Pisálek fóra

Neviem čo sa stalo, ale dela66 poznám ako poctivého hráča.

15. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

Já oceňuji práci lidí kteří se starají o chat a tady o fórum. A jde mi opravdu jen o debuff jedinému konkrétnímu hráči a to Dělovi.
    Jestli že mu podpora, konkrétně Michal odepíše, že nebude jeho odvolání řešit, protože řešil odvolání jiných hráčů kteří nějaký / program jehož jméno se nesmí vyslovit/ použili a tudíž je jako všichni ostatní , tak je buď Michal arogantní úředníček který si dělá co chce a zneužívá svoji pravomoc, nebo odepíše co mu nakázali napsat a je loajální ke svému chlebodárci. To nemůžu soudit.
    Zůstává ve mně jen hořký pocit křivdy a bezmoci a jediné co s tím mohu udělat je ještě více zvažovat každou utracenou korunu do hry protože mám pocit že nejsem zákazník ale loutka se kterou si dodavatel udělá co chce.

matfons tohle ocenil(a).
  16. =bruqa=cz=

=bruqa=cz= Zelenáč fóra

Jak se zjistí, že hráč používá program?
    Pokud hráč používá nepovolené programy ve hře systém sledující poctivost hry takového hráče zachytí a vytvoří záznam na jehož základě jsou pak připisovány de-buffy.
    Může mně konkrétně Leo napsat které programy jsou ve hře povolené???
    Pokud vím , tak nebyl povolený žádný program. Přesto na programech jezdí velké množství lodí. Je pravda, že už pár let jsem se nedíval na to jestli BP vytvořilo nějaký program který se může používat. Tak Leo žádám vysvětlení.

17. ondraz.cz

ondraz.cz Stálice fóra

leo nema co vysvetlovat. nikde nepsala ze jsou nejake povolene programy.nebo v tom co jsi zkopiroval snad vidis neco takoveho?

18. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

safira70.Cz může napsat na podporu, kde jeho číslo předají k dalším co tvrdí, že mají debuff neprávem nebo můžou napsat na centrálu přes odkazy v Tiráži.
    aaa bude probíhat ještě jedna vlna debuffů
    *brukva*cz* taky nemám v plánu tě přesvědčovat
    Geralt64 odvolat se a důkazy může chtít na centrále přes odkazy v Tiráži
    Elopsoid vyjádření z druhé ruky jsou samozřejmě vždycky přesná. Tiket jsme si našla a moderátor v něm tlumočil názor centrály, jak nám byl sdělený. Bohužel se proti debuffům ohradilo i velmi mnoho booterů, kteří si mysleli, že se na ně nemohlo přijít. Debuff se dával za jakékoli programy, nejen ty nejznámější
    =bruqa=cz= žádný program třetí strany, který tě zvýhodňuje není povolený a jak už jsem psala debuffy se ještě budou rozdávat v další vlně

19. rytiř1969

rytiř1969 Pisálek fóra

to nee neobvinuji Lea ale zlo jde od CM viz alfy kde jim prošlo vše........

20. CZ-FOX

CZ-FOX Pisálek fóra

No Leo nechci sahat Tobě ani nikomu jinému z moderátorů do svědomí, ale jak jsem někde slyšel - Ono to víno co nám zde naléváte není zrovna dvakrát čisté. Pokud je mi známo, existuje placený boot, který oficiálně podporuje BP. Tak že si tak trošku BP s.. do vlastního hnízda. A pokud někomu vadí , jak je výše zmiňováno, i KLIK, a nevadí mu placený boot, tak ten metr je trošku více než dvojí. A pro upřesnění booteři by měli dostat ban na IP adresu a myslím že by byl klid, ale booteři a ne nějaký Klikaři. Ono jak říká klasik že, Všichni jsme si rovni, akorát někteří jsou si rovnější. Přeji všem hezkou hru a Tobě Dělo držím palce aby se to vysvětlilo
    CZ-FOX

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.