Názvy balíčkov z akcií

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem socient, 10/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. socient

socient Komisař fóra

Dobrý deň, potreboval by som od vás, ak si pamätáte na názvy starých balíčkov k akciám, aby ste sa s nimi podelili :) Začnem ako prvý :
    Balíčky, ktoré nie sú späté s akciou (tie, čo sú označené zátvorkami, neexistuje na ne priamy odkaz) :
    Balíčky, ktoré nejdú otvoriť :

Zároveň chcem vás upozorniť, aby ste sem nepridávali názvy balíčkov z akcií, ktoré sa tu už nachádzajú. Chcelo by to unikátne názvy, ktoré boli určené pri špeciálnych udalostiach.
    Nejedná sa o výber balíčkov, ktoré idú zakúpiť priamo z ponuky, ale existujú na ne odkazy, cez ktoré to ide. Preto ak o nejakom podobnom viete, tak sa oň podeľte.

Naposledy upraveno: 22/4/16
  2. Niečo podobné tu už je ak sa nemýlim :)

Použil si aj odkazy na to vlákno kde sú tieto balíčky všetky napísané.

3. socient

socient Komisař fóra

Asi máš na mysli tému od Adm_Blade :
    https://board-cs.seafight.com/threads/prehlad-platobnych-balickov.53716/#post-353616
    Nie, nepoužil som, ale môžem mu dať "kredity" k 2-3 balíčkom. On tiež musel linky odniekaľ čerpať :) Nehľadám odkazy na mešce, premium ani na balíčky k akcii Sloboda. Skôr mi ide o tie, ktoré obsahovali designy, mazlíčkov, muníciu alebo špeciálne delá (voodo delá/ ohnivá búrka ... kladiva osudu sa zatial este do ziadneho balicku nedostali ak neratám balík Unity kde ich je 5ks). 3 či 4 balíčky som našiel z viacerých fór (aj z tohto a následne s anglickým prekladom ). 1 sa mi podarilo nájsť úplne nahodou vygooglenim, kde bol obrazok s nazvom balicka priamo odfoteny z platobnej oblasti, je to ten na muníciu Zabijak monštier (150.000 ks. munície Lámač sŕdc,
    250.000 ks, Tekvicovej munície 250.000 ks, Snehovej munície 200.000 ks. Protipancierovej munície v cene 14.99€)
    Postup je zcela jednoduchý a myslím, že to mal natočené aj v jeho videu...
    Všetky balíčky sa začinajú rovnako, na konci sa mení akurát ich názov :

http://Server.seafight.bigpoint.com/index.es?action=internalStart&opl=package_

Server je individuálny a dá sa nájsť jednoducho pri prihlásení sa na učet pre Global 1 je to napríklad int1...
    Vyberiem napríklad zrovna balíček Zabijak monštier, v preklade beastcrusher - doplním to nakoniec toho odkazu názov balíčka.
    Vznikne mi http://Server.seafight.bigpoint.com/index.es?action=internalStart&opl=package_beastcrusher
    To, keď skopírujem do prehliadača zmením Server napr. na int1 (samozrejme musím byť prihlásený) tak ma to presmeruje do platobnej oblasti rovno k nemu... Je to zcela bezpečné, akurát treba pamätať že tieto balíčky sú jednorázové, takže ak sa ich budete snažiť kúpiť viackrát tak sa môže stať, že dostanete už len potom perly pri 2 alebo 3 pokuse...
    Preto stačí vedieť názov balíčka, vedieť si ho dať do súvislosti a odkaz je na svete :)

4. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Asi nerozumiem úplne tomuto vláknu. Keďže tu už máme spracovanú tému so všetkými balíčkami a postupne ako prichádzajú nové (staronové) sa doplňujú.

5. socient

socient Komisař fóra

Tak mohlo by sa to teoreticky volať aj názvy starých balíčkov alebo názvy balíčkov zo starých akcií (r.2014/2015), proste tie ku ktorým sa ešte zachovali funkčné odkazy... Cieľom tohto vlákna je zistiť, či niekto z Vás (či už hráčov alebo teamu nemá ešte nejaké názvy, ktoré tu nie su uvedené)

6. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

naprosto zbytečny téma, absolutně nechápu k čemu toto téma může někomu být

7. Tomu nechápem ani ja. Táto téma tu je už niekoľko krát :D a stále to isté v podstate....

8. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Zdravím,

tému zamykám! Neviem čo to tu vytvárate, keďže môžete nakupovať len balíčky priamo v platobnej oblasti a všetky externé odkazy sú
    ZAKÁZANÉ!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.