Naleštené hlavně

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BullĐoG, 14/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BullĐoG

BullĐoG Perspektivní autor

Mám naleštené hlavně + mazlíka a kolísá mi střelba to je zase nějaká chyba ?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj BullĐoG, předali jsme situaci dále s žádostí o kontrolu.

3. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

Já mám to samí uplně kolísá mi dmg 6100 až 7800 :D a to mam hlavně mazlika krmivo...
    a hlavně mám problem minuly mesic jsem si koupil zdvojnasobovac a po patchi mi zdvojnasobovač zmizel.
    jo a nepocitaje mam 300k vodoo a kdyz dam krmivo 20k mi zmizne to asi take není normální :)

4. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

1. by mě zajímalo, které krmení ma vliv na dmg (kromě těch co ovlivní sanci na kritický zásah)---zadne takové není
    2. nechápu proč nakupujete k mazlíkovi (predpokládám posel smrti) i hlavně, jestě před milnikem jsme to zkoušeli a koupě hlavní k mazlíkovi je naprosto zbytečná, nepřidá nic jedině pokud nemáte full lod do střelby...

ja full jsem dmg mi taky kolisá, ale 7 z 10 ran má stejnou hodnotu,pokud nejste full vybaveni do dmg tak nemuže prece ocekávat, že bude kazda rana stejná a to ani s mazlikem a hlavnema

Naposledy upraveno: 14/11/14
  5. BullĐoG

BullĐoG Perspektivní autor

☢Arrow☢ během akce bylo vše v poho ,ale po tom restartu k 3 milníku metamorfózy mi to začalo kolísat .

6. Poseidon

Ahoj LadyJane.czac, bohužel byl hlášen problém, že při nakrmení mazlíka přijde mazlík o jeho vlastní bonus. Co se týče zdvojnásobovače tento problém byl hlášen. Zdvojnásobovač sice vlastníš což vidíš v Tržiště-předplatné-stav. Ale bohužel nefunguje viz oficiální oznámení. Tento problém je spolu s dalšími v řešení.

7. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

jo ale právě že v muj profilu mam červenou tečku takže jako že nemám už jsem psal na podporu tak uvidíme jinak děkuju

8. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

mne to tiež ukazuje červenu bodku ako že nemam

9. Poseidon

Ahoj LadyJane.czac, ale když se podíváš Tržiště-předplatné-stav a výpověď, zde ho správně vidíš. Vždy by se ti tam měl ukazovat údaj správný. Už dříve se stávalo hráčů, že mají rozdílné hodnoty v rámci délky platnosti prémium účtu. A hodnota z platební oblasti byla správná.

10. Orig

Orig Zelenáč fóra

Koupil jsem si je a jeste se my neukazali,ale dynovou esenci me to odecetlo tak nevim?

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

zkuste úplně odhlásit, vše pročistit a znovu nalogovat, jestli to nepomůže.

pokud ne, můžeme předat dále.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.