Naleštěné hlavně vs Mazlík "Posel smrti"

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ☢Arrow☢, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

řeší se to na chatu,i na fóru
    když pominu ze mazel je na trvalo měl bych dotaz

když mám mazla "Posel smrti" z této akce, má cenu kupovat hlavně? polepším si v dmg?

2. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

proti hracom ano proti npc nie

3. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

sem si nevsiml ze by u hlavni nebo posla byla informace, že má jeho bonus jinej vliv na hrace a jinej na NPC...

4. lukas-reper1

hraci maji stity ktere ti znizuji pravdepodobnost dela a jinak jakej server hras ty

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Pláty mají
    O 10% menší škody z útoku .Možné zvýšit účinek o dalšich 12% v talentech
    kde máš něco o pravděpodobnosti?

když mám plát škody jsou o 10% nebo s talentama o 22% menší a ne o až 10% nebo až 22%

6. lukas-reper1

nvm arrou ale mam vsetk ona pravdepodobnost a do nejakych enemakou endavam max aj s hlavnami a priserkou a ked dam do toh knizku tak davam max ale je to uz iba pat 10tok alebo 100,200 hp takze mi staci uplne hlavne a mazlik a davam max a padne to dole max o 200 hp

7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

díky za tvoje příspěvky, ale počkám si na odpověď někoho více znalého a lépe se vyjadřujícího..jestli máš mazla,hlavně a ještě zapínáš knížky tak o té hře moc nevíš (pokud ne tak se akorát neumíš vyjadřovat, nebo já nechápu tvé příspěvky)

8. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

na NPC ti to dmg nezvýši... ale reper má pravdu.. hráči majú rôzne zvieratá opevnenia a tak ktoré znižújú pravdepodobnosť zásahu a tým pádom ti môžu aj znížiť dmg aj keď máš všetko full.. ale ten rozdiel fakt nie je veľký max pár stoviek možno 1000 dmg...

9. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Nevím jak Posel smrti, ještě ho nemám, ale mazlík Zkažený zub (Šance na zásah: +10%) taky nahrazuje Naleštěné hlavně.

10. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

jj oba mají stejný bonus(oba mam a rozdil zádnej), posla jsem koupil pro jeho druhej bonus, ale nechce se mi vyhazovat esence za hlavne abych zjistil že mi to pomůže jen do dmg do hráče s minimalnim rozdilem...

11. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

ani jedno nezvedne max dmg,ale šanci na max zásah

12. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

nemusíme slovíčkařit že? když nemam mazla strílím dutou s rozsahem 9300-9880, když ho nahodim tak mam z 10 ran -8 x 9910.......

13. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

tato diskuze tu již jednou byla, už nevím s kým jsem se přel, ale výsledek byl tehdá úspěšnost střelby cca. 92 % nevím přesně takto z paměti i s použitím mazlíka Bartoloměje nebo Udine 5% naleštěné hlavně přidali hráčum v reálu pouze 8 %. Nyní za použití těchto dvou nejnovějších mazlíků o dalších 5 % se dostanete na úroveň 97 %. a naleštěné hlavně vám přidají pouze 3 %, mám též vše a střílí mi to 7 ran z 10 stejně bez hlavní.

není to oficiální informace pouze mé znalosti

pěkný den

14. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalších dotazov, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.