Nakliknutí nepřátelské lodě

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem fearless, 7/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fearless

fearless Zelenáč fóra

Možná to někomu příde vtipné a drží se za hlavu ale pokud lodˇ nestojí tak je to pro mě prostě skoro nemožný jí nakliknout protože je furt v pohybu vždycky než jí zaměřim tak už většinou klikam akorát tak na opravu lodě má s tim taky někdo problém? zkuušel jsem si přiblížit tu lupu je to lepší ale zase nic nevidim nemá někdo nějaké rady,typy,triky? Třeba nastavit nějak kurzor myši aby označil nejbližší možný cíl nebo já nevím :-(

***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj fearless,

může souviset s připojením a hlavně s odezvou, doporučuju zkontrolovat rychlost připojení.

mé hodnoty

download / stahování 19 Mbit/s
    upload / odesílání 13 Mbit/s
    ping / odezva 11-39 průměr 24 ms

samozřejmě též nastavení rozlišení monitoru / rychlost poklepání u myši / lupa na moři / velikost moře / povypínat různé grafické nastavení, aby nezatěžovali atd.

Nejdříve bych ale zkontroloval ty hodnoty na internetu je plno testerů, potom sem napiš své hodnoty, může to pomoci do budoucna i jiným spoluhráčům a pokud se někdo drží za hlavu, tak ať si jí drží dobře dokud se ho to netýká, není to vůbec špatná otázka ani téma ...

pěkný den

***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  3. shrek.cz70

shrek.cz70 Zelenáč fóra

Hele nemusíš na něj klikat, když na tebe zaútočí on, tak stačí kliknout vlevo jak ti vyskočí, kdo na tebe útočí.

4. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

přesně jak píše shrek.cz70 ..máš celkem 3 možnosti nakliknutí hráče...bud 1 myší klik na lod ale pokud je lod v pohybu jde to těžce..2kliknutí na lištu utočící lodě na většinou levé straně-záleží podle nastavení daného hráče..3tí je klávesnicí změna cíle která je v nastavení ale bohužel ne vždy to označí co chceš ale musíš mačkat vícekrát než ti to označí cíl co potřebuješ....podle mě co radil shrek je nejjednodužší :)

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

4. možnost je kolečko na myši: funguje v podstatě jako klásvenice - je třeba více otočení, než zaměříš to, co chceš

6. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

jo aha..nooo tak na to jsem zapoměl :)) i tak to jde :)

7. kvako*svk*FMF

kvako*svk*FMF Rádoby autor

no zabudate nato že niekedy jedna dve rany možu rozhodnut v prospech utočnika celu bitku..je to velmi zložite ale mohli by to už nejako jednoduchšie vyriešit ,,hlavne pri waroch je to velmi zložite ked sa tam pohybuje 30-50 lodi a viac nestrielat vlastneho byva vždy dost komplikovane

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.