Nabugované lodě tu jsou pořád !!!

Discussion in 'Uživatelský koutek' started by ™亗{{King☆Of☆Hell}}亗™, Dec 16, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahoj všem pirátům a pirátkám:),
    vím že je to možná bezpředmětné to tu psát, ale chci znát vaše názory na podvodníky téhle hry takzvané bugery, celou dobu nám tu tvrdilo BP že už tu nebudou a že tu nebudou ani různí botéři, ale jak to vidím já, tak jich tu je pořád dost a chtělo by to stím něco udělat vím že jsou lidé vynalézavý a vždy někdo na nějakou chybu nebo nový program příjde, ale měli by sme trochu BP a jeho týmu trochu pomoci. A z toho důvodu zakládám toto téma a vyzývám všechny poctivé hráče aby pokud uvidí nějakou lod která se jim nezdá že je tam něco v nepořádku a má podezření na to že je nabugovaná tak prosím napište na podporu jeho nick a ID toho hráče, děkuji.
    Já zde rovnou přikládám jeden z případu mého podezření na GE4 hráč :
    ✯☆✯*•✯☆✣گէעж†✣☆✯•*[✯☆✯] ID:40055757
    nahazuje amulety jak bodů života tak voodoo body kazdé 3 vteřiny což znamená že je nepotopitelný.o_O

Last edited: Dec 16, 2013
  2. METEROIĐ

METEROIĐ Pisálek fóra

King Maš pravdu ale tak je to len hra :) Netreba to zas tak prežívať

3. ◄☺•Mo•No•☺►

◄☺•Mo•No•☺► Aktivní autor

vtipné že na GE3 se objevili lodě, který jsem vživotě neviděl a sundali mě uplně v pohodě :) ..... bott dělá kouzla :))

4. Jo to jsou kouzla MoNo :) a bohužel nejsou jen na GE 3, ale na všech servrech

Last edited: Dec 18, 2013
  5. METEROIĐ

METEROIĐ Pisálek fóra

kamoš začal hrať pred 4 dnami dal tam 500 € a je borec :D

6. ◄☺•Mo•No•☺►

◄☺•Mo•No•☺► Aktivní autor

někteří jsou blázni :D

7. Tučí-1988

Tučí-1988 Zelenáč fóra

já do toho za těch 7 let co to tady hraju tak jsem dal tak 15,000,-€ a borec nejsem :-(

8. ☆°ΛήĐý°☆

☆°ΛήĐý°☆ Aktivní autor

JJ toto je závažný problém hry , ale když se na to podíváme ,tak na každém serveru hry je tak 80% lodí co jezdí na Botech a.t.d.

BP se snažilo udělat opatření , ale každým dnem se objevují novější a novější boty na podvádění ve hře a poté ze sebe dělat frajery že dotyční mají Miliony Perel , Nepadající vysoké HP , Miliony Munice a.t.d.

Mělo by se s tím něco víc udělat , ale co a jak ....

9. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Thread Status:
Not open for further replies.