Možnosť uzamknutia panelu s výbavou

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Teddy!, 15/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chceli by ste túto možnosť v hre?

1. áno

23 hlasy(ů)
    100.0%
  2. nie

0 hlasy(ů)
    0.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Teddy!

Teddy! Zelenáč fóra

Určite vás všetkých potešilo že BP pridalo možnosť rozšírenia morského panelu s výbavou, pretože počet vecí, ktoré sa dajú použiť pri hraní je stále väčší a väčší.

Myslím si, že viacerým z vás (rovnako ako aj mne) sa stáva, že keď chcete použiť nejakú vec z panelu, tak namiesto toho aby ste ju zaklikli ju posuniete na miesto vedľa alebo ju prekryjete nejakou inou vecou, a potom musíte výbavu, ktorá by mohla kľudne rozhodnúť bitku hľadať a použiť manuálne, čo trvá čas a bitka je prehraná.

Preto si myslím, že by bolo fajn pridať možnosť uzamknutia panelu s výbavou, aby nebolo možné nechcene pohybovať ani modifikovať tento panel. Nehovoriac o tom, že táto možnosť by mohla aj teoreticky vyriešiť problém s vymazaním alebo rozhádzaním panela po reštartoch, na ktorý sa sťažuje veľký počet hráčov.

2. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

ja súhlasím, a tiež by nebolo zle keby dali napr do toho panelu s obľúbenými designami aj tie prednastavenia diel/mazlíkov.. takto na prehodenie diel treba 3-4 kliky a takto by bolo treba 1-2 nehovoriac o tom že keď do človeka čosi strelí tak musí to prehadzovať nanovo

3. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

skoro dva týždne mi po každom zavretí mora alebo f5 resetovalo konfigurátor takže ja som akurát rád že aspon to už opravili, dalši panel stale nefunguje správne takže to zatial neriešim, až bude tak potom by som vymýšlal nove, inak toto sa mi stáva len ked pri kliknutí zívnem :D

4. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

není to vůbec špatný nápad..samozžejmě záleží na provedení a vychytání..nezapomen že další a další novinky do hry přináší další chyby...

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

KTM, mně to dělalo to samý a taky jsem se potěšil, když mi to přestalo dělat. I já jsem si myslel, že je problém vyřešen. Ale myslel jsem si to jen do dneška - dnes ráno už jsem po přihlášení měl zase nastavení moře rozhozené a o5 jsem ho musel celé předělávat :-(

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Návrh nesplňuje počet hlasů zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.