mocino cech moc GE3

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧ-šincekCZ-1-UEK, 29/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧ-šincekCZ-1-UEK

Ŧ-šincekCZ-1-UEK Perspektivní autor

• Vulgarita
    Tak to už je opravdu moc :(( ne že by ho zabanovali že celé dny u nás jezdí na botu, ale ted má ještě k tomu ***, aby nám bral ostrov. no to se na mě nezlobte ale tohle je fakt EDIT pardon za sprosté slovo.....

Ŧקε†яik36czŦ tohle ocenil(a).
  2. supa

supa Pisálek fóra

sincek on zabanovany nebude pretože takí ako on živia BP..

Ŧ-šincekCZ-1-UEK tohle ocenil(a).
  3. O2tu

O2tu Stálice fóra

neviem ako tu mozes nieco take napisat ? ved BP ma program na banovanie boterov neni predsa mozne aby vam mohol takto brat ostrov :p

4. Ŧ-šincekCZ-1-UEK

tak se kouni na 13/2 na ostrov a uvěříš

5. supa

supa Pisálek fóra

BP vie, že má bota ale dáva tam prachy tak preto ho nezabanujú čo to nechápete...?

6. Ŧ-šincekCZ-1-UEK

chápu ale neprávem zabanovali kámoše od nás z cechu nebotobotoval jen hrál ta hra timto jde do háje :(

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Ŧ-šincekCZ-1-UEK, omluva je sice hezká věc, ale prosím respektuj pravidla.

8. =Ronny™97=

=Ronny™97= Rádoby autor

Je to zbytecne resit, on proste ban nedostane, muzem ho natacet jak chcem.. muzem psat na podporu jak chcem, me tuseni je ze je neco vic jak hrac (CM,FM atd.)..mozna se pletu, sam jsem ho vcera u naseho ostrova sundal snad 150x.. body nedava... co na tom ze se vylogne u listy opravi a jede znova..Nejvic me mrzi to jak uz asi cca 2,5 roku BP vyklada jak banuje botery.. nejdriv 3 mesice a co porad botuji dal.. ted prijde "baner" stim ze dostanou ban na 14 dni, jestli to nebudou respektovat tak perma.. takovy hraci jako je : Mocino a Azazel ( kteri neustale botuji na nasi mape) nebo AC/DC ktery autopilotuje na 18 ci 19 mape a dalsi co luxuji glitziky.... me osobne je to fuk... ja mam vse co potrebuji...ale ostatni ? priklad: nas hrac nema otroky ( lodni sluhy nebo proste to za perly)... chce si teda nasbirat nejaky glitziky ale jak ma sbirat kdyz takovy *** jako AC/DC mu to pred nosem sbira ?.. je to hnus.. Botu je cim dal vic a ruznych druhu.. co bude dal? *** na strileni hracu ?...BP by se mel zamyslet na timhle.. nechci urazet cz&sk CM FM, verberii :) a ostatni.. ale tohle je smerem do Nemecka..My tady muzem psat do aleluja ale je to stejne fuk. Stejne me zajima kdy opravi to ze ban dostali nekteri hraci neopravnene.. protoze to byla chyba BP.. dva nasi hraci.. kteri to nesnasi.. a pry to opravi ? to do tech 14 dnu tady budou driv nez se tu neco opravi... No pekne jsem se rozepsal.. ale je to kruta pravda..:)..

ŦZoroŦ a Ŧ-šincekCZ-1-UEK tohle ocenili.
  9. O2tu

O2tu Stálice fóra

tak si na to prisiel a dokonca sam aj tu plati zrejme pravidlo co ,,je dovolene bohovi nieje povolene volovi " toto nieje myslene ako urazka ale stare a pravdive príslovie

10. radegast.cz

radegast.cz Rádoby autor

k uděleným banům asi toto, já už jsem dýl jak 3 měsíce na botu nebyl a ban dostal, vím o hráči co ho nepoužil nikdy a ban dostal, tak mám dojem, že systém detekce funguje tak, že vylosují 10 tisíc hráčů a těm je rozdají, na podpoře se stejně člověk ničeho nedomůže a všichni jsme souhlasili s VOP...

Ŧ-šincekCZ-1-UEK tohle ocenil(a).
  11. MAXTONS

MAXTONS Velmistr fóra

no mam dost vite co je horsi nez satan zalovnicci :) to ze si stezujete na cetu dobre ale zalozit kvuly tomu vlakno na forum :) tak pojdme z cz3 a vsech vasich spojencu tez napsat kdo ma bota to neudelate ale jak nekdo z druhe strany neco dela to ste v pohotovosti jedna dve jeste ze sem proti vsem :)

12. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.