Mini soutěž

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem *Jack-Sparoww*cz, 4/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Jack-Sparoww*cz

*Jack-Sparoww*cz Rádoby autor

ahoj dotaz pro verbeiu, je to spíše ze zvědavosti ale překvapuje mě že vyhrál ve 3 otázce dekard který napsal BZ čo je i tady na foru uváděné jako body zkušenosti jen čistě teoreticky..:)

2. AxikCZ

AxikCZ Rádoby autor

Ahoj,
    ano správně by jsi to měl vyhrát ty. Dekard sice napsal BZ, nejspíše myslel body života, ale podle faq by to měli být zásahové body(ZB).

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj *Jack-Sparoww*cz, hráč vyhrál pro správnou odpověď. I když ano chápu může si to někdo vyložit jako BZ používané též ve hře pro body zkušenosti. Ale je spousta hráčů co zase nezná zkratku ZB ale zná BZ jako body života jak napsal AxikCZ. Hodně štěstí při příští otázce.

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

15000 BZ podle mně není správná odpověď, je to nesmysl.

5. socient

socient Komisař fóra

řešíte tu uplne nepodstatne veci a k te soutezi 1 otazka za cely den a odmena 20k perel to se nepovedlo :)
    na mori vydělám víc a k tomu este se nevi ani kdy ma byt polozena.

6. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Máš pravdu, je to nepodstatné, ale pokud dělám soutěž, měl bych dávat otázky, na které je jednoznačná odpověď a ne že se dá odpovědět několika způsoby (osobně se nezúčastním soutěže, takže můj příspěvek není o tom, že bych měl odpověď na 3. otázku vyhrát já :p).

7. *Jack-Sparoww*cz

*Jack-Sparoww*cz Rádoby autor

jako ja sem tam sice odpovedel, ani mi o tu odmenu nejde taky to ma za chvilku vydelany, a uznavam ze se prohral je to jen soutez ale spis mi neleze do hlavy proc to TL uznala :D nikdy sem BZ nevidel jako hp či zb a pokud myslel body života tak aspon do soutěže by mohl psat i s hackama a carkama :p tot muj nazor

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nemá cenu tu dále diskutovat. Odpověď byla uznána jako správná, tak jak jsem již psal hodně štěstí příště. Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.