Mini hra 13/2024

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem Leo., 1/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Tajemný bezpečný přístav

Z jednoho z bezpečných přístavů zmizeli všichni obyvatelé. Opustili své domovy a shromáždili se na moři.
    Pomoz jim vrátit se zpět do svých domovů. To ale není vše! Pokud dokážeš uhádnout všechny indicie,
    získáš od každého obyvatele část kódu. Když tyto části poskládáš podle čísel uvedených na prázdných místech přístavu tvá odměna tě nemine.

Jak hrát?
    - umísti každého obyvatele na správné místo
    - ke každému obyvateli přiřaď správnou indicii a získej písmeno (v závorce za indicií)
    - čísla uvedená pod každým zadavatelem značí pořadí v jakém se mají písmena seřadit (1 - 12)
    - kód piš bez mezer

Indicie:
    1) Můj původní domov je na chladném severu. Jsem vikingský bojovník oděný ve vlčí kůži - (G)
    2) Rozhoduji o vině či nevině. Mé úkoly tě odmění vstupenkami na tajemnou mapu - (D)
    3) Mé modré planoucí oči a rohy tě můžou odradit, ale pokud překonáš své obavy přenesu tě na mapu plnou tajemných nepřátel - (L)
    4) Můj kouzelný kotlík ti nabízí mnoho skvělých odměn - (M)
    5) U mě se podíváš jak silný jsi pirát. Do jaké ze 4 skupin patříš? - (P)
    6) Poprvé se se mnou setkáš, když mi přijdeš odevzdat pirátskou zkoušku pro level 12 - (S)
    7) Blízko místa kde bydlím vidím zelené střechy na severo západě a modré střechy na severo východě - (V)
    8) Potřebuješ zjistit něco o svých nepřátelích? Za menší úplatu ti pomůžu - (C)
    9) Mé obydlí je na jednom ze dvou malých ostrovů na severo východě - (U)
    10) Potřebuješ vytrénovat svůj doprovod? U mě si můžeš najmout trenéry - (K)
    11) Přines mi své drahé kameny a já zlepším jejich kvalitu - (O)
    12) Jsem zrzavý a vousatý pirát a nabídnu ti úkoly na bojovou mapu - (A)

Safe heaven for players.png

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Platnost do:
    3.12.2024

Obsah:
    50 000 x Sněhová munice
    1 x Knížecí měšec s kořistí
    15 x Akční klíč
    100 x Torpédo ledového sevření
    20 x Perníky