MHH vs platba převodem

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ANTIHMOTA, 13/7/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ANTIHMOTA

ANTIHMOTA Pisálek fóra

Ahoj,
    při poslední MHH mi při nákupu perel zmizela možnost platit kartou a zůstala pouze jediná pro mě použitelná, platba převodem. Proč? Jak můžu dostat zpět možnost platby kartou?
    Vygenerovaly se mi detaily pro převod. OK.
    Ale, dostanu i při platbě převodem, podle dat vygenerovaných při MHH, trojnásobek perel nebo ne? Mě to tak nepřijde. Po MHH jsem vygeneroval pokyny pro jiný převod a referenční kód je stejný jako ten při MHH.
    Díky!

2. sewses

sewses Perspektivní autor

skus iny prehliadač ..pladba prevodem trva tri dni a perle za mhh ti nebudu pripisane
    :(

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ANTIHMOTA,

postupoval bych stejně jako spoluhráč výše, změna prohlížeče a pokud by to nepomohlo kontaktovat podporu.

Co se týče MHH, podmínkou připsání 3 násobku perel je, že transakce proběhne behem dané hodiny a to je zaručeno bankovní kartou, "paysafecard" , SMS aj. rychlou metodou, bankovním převodem trvá transakce několik dní a samotné vygenerování, nic neznamená, může být zrušeno/nezaplaceno.

Pro jistotu, ještě ověříme.

pěkný den

4. ANTIHMOTA

ANTIHMOTA Pisálek fóra

díky

5. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Zodpovedané, zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.