Menu vybavení

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem TRYXIK1, 15/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TRYXIK1

TRYXIK1 Rádoby autor

Dobrý den.
    do "hotbaru" (menu vybavení) se dají vložit různé typy munice, harpun atd. pro rychlejší a snazší přepínání mezi nimi. Chyba, na kterou bych rád odkázal je v tom, když si dám do hotbaru nákup munice. Dutou kupuji velice často, a proto ji mám vždy po ruce v této liště, ale z neznámého důvodu vždy po odhlášení tento slot zmizí (při každém přihlášení musím ručně nastavovat nákup dutých koulí do hotbaru).
    Je to sice maličkost, ale oprava by jistě potěšila nejen mě.
    Děkuji za váš čas.
    TRYXIK

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj TRYXIK1, tak to jsi osobně první u kterého jsem se s tím v poslední době setkal. Doporučil bych zkusit rady viz zde.

3. TRYXIK1

TRYXIK1 Rádoby autor

Pravděpodobně bude chyba na mé straně. Jen jsem na to chtěl upozornit, kdyby s tím měl problém i někdo jiný.
    Každopádně děkuji za odpověď, zkusím aktualizovat flash player a prohlížeč (google chrome) a snad problém zmizí.
    děkuji a přeji příjemný zbytek dne

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší aktivity zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.