mazlík

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧקε†яik36czŦ, 16/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau mám problém s mazlíky,deaktivoval jsem stávajíciho,chtěl jsem dát jiného,ale ten mi nejde aktivovat.Pokaždé když dám aktivovat tak mi tam skočí ta lamácka chobotnice a ta mi aktivovat jde.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, zkoušel jsi jiný prohlížeč či vymazání paměti prohlížeče? Nyní jsem zkoušel ve zvěřinci přehodit mazlíky a žádný problém jsem nezaznamenal.

3. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau Poseidon,nejsem zběhlí v prohlížeči,:eek:ale proč mi jde aktivovat i deaktivovat chobotnice a ty ostatní nejdou aktivovat a když chci dát krmivo,tak se mi objeví bíla stránka a to už od včerejška.

4. Poseidon

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, bohužel, zde ti na účet nevidíme tuto možnost má pouze podpora, případně bych přeci jen pro jistotu zkusil vyčistit paměť prohlížeče viz zde.

5. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau Poseidon,díky za odpověd,na podporu už jsem psal a čistění nechám na odborníka.:DMužeš zamknout.

6. TiPi

TiPi Rádoby autor

Ahoj mám ten stejnej problém aktivuji krmivo pro mazla a naskočí mě jen bíla stránka a hp mě to nepřidá musím se odhlásit a znovu přihlásit aby to běželo

7. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,psali mi z podpory,že problém z mazlíky je nahlášen na centrále a bude se řešit.

8. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

ze své zkušenosti znám odpovědi podpory takže si myslím že automatická odpověd ti došla,pokud si to všechno vůbec čtou

9. Poseidon

Ahoj K!m!reY_CZ_, ano podpora vše opravdu čte. Jinak ano problém byl předán dál. Na žádost zakladatele zamykám snad se problém co nejdříve vyřeší.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.