mazlík-krmivo

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tinka.t, 2/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tinka.t

tinka.t Pisálek fóra

Dobrý den,nejde mi od včerejška nakrmit mazlík,je to další chyba??

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj tinka.t,

také mi nejde nakrmit ani přehodit, předávám dále, díky za oznámení.

pěkný den

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

To ještě není nahlášená chyba? Já to včera hlásil CM na chatu na GE3, dle jeho sdělení se o tomto problému vědělo na GE1 a nahlásí tedy i GE3.

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

na fóru jsem tuto chybu nečetl, bohužel na G3 chat nečtu a ano informace máš správné nyní si čtu informace o chybách, nejdříve to bylo včera jen na G1 po té to můj kolega CM_Nedkos rozšířil/nahlásil chybu za všechny servery. Vždy je lepší chybu oznámit na všech místech t.j. chat, fórum, podpora v co největší míře.

Hráč na jiném serveru přeci nemůže vědět co si píší hráčí s CM na G1 nebo G3, fórum je společné, tady to čtou všichni společně, ty to možná víš od včera, ale je jistě plno hráčů co to čte až teď.

pěkný den

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Info na foru pro všechny je samozřejmě v pořádku. Já se jen divil, že chyba ještě není hlášená, ale z tvého příspěvku vidím, že už hlášená je.

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj, ano problém s mazlíky a změnou serveru se již hlásil během včerejšího večera co došlo k odstranění problému s hláškou.

7. tinka.t

tinka.t Pisálek fóra

Dobrý den,ráda bych se zeptala co je to za nového mazlíka-Mr. Cotton?Kde ho mužu sehnat a co je to ten rozhled?Pokud to má něco společného s dalekohledem v opevnění,tak bych jen podotkla,že spoustě hráčum dalekohled nefunguje.

8. Poseidon

Ahoj tinka.t, nejedná se o žádného nového mazlíka je ve hře již nějakou dobu pouze došlo k jeho dodání do seznamu. Rozhled je, že opravdu hráč uvidí o kousek dále.

9. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.