Mapa

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem PatrisCz, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PatrisCz

PatrisCz Rádoby autor

Už mě to fakt nebavy chci nahlasit chybu map pokaždy když mě někdo sestřeli a dam zovu opravit na mapě zmizne mi uplně všechno nevydim minimapu nevydim lišty prostě nevydim vubec nic jen moře a nebavy mě neustale relogovat po potopeni

2. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Taky se mi to už stalo, ale jen párkrát. Nepříjemné, ale pro mně nic tragického. Ovšem pokud ti to dělá po každém potopení, tak chápu, že tě to nebaví.

3. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Patris CZ ja som na tom tak isto. 90% potopeni musim davat F5. doteraz mi to nevadilo ale teraz ked sme sa zlučily tak som potopeny každu chvilu a jeto uplne na nervy

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj PatrisCz, zkoušela jsi i jiný prohlížeč a aktualizaci flash playeru? S tímto jsem se nesetkal i když chyby samozřejmě jsou.

5. PatrisCz

PatrisCz Rádoby autor

me se to začalo dit od te doby co se to sloučilo a začali mě topit o 100 - 6 nikdy sem s prohližečem problem neměl a aktualizace Flash playeru se mi děla automaticky

6. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

mne to robi tiz ale vecinou ked mam zmensenu mapu staci aj o 10 %

7. O2tu

O2tu Stálice fóra

robi to uz dlhsie a nikoho kompetentneho to netrapi stane sa to obcas a myslim ze to nema nic spolocne so zlucovanim serverov robilo to aj pred tym

8. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

ano robi to už dlhši čas len teraz mi to viac vadi lebo som častejšie potopeny. Teraz ked ma potopia tak pokedy sa mi podari nalogovat v poriadku na mapu tak som potopeny aj 5x

9. drapsmrti

drapsmrti Pisálek fóra

mam te sami problem

10. Remiel

Remiel Mistr fóra

Přesně jak píší †—Đrake®—† a O2tu dělá to již několik měsíců a nahlášeno to prý bylo. Urgovat si to nikdo netroufne, protože by byl nařčen ze spamování a "ničemu by to nepomohlo, protože záleží pouze na provozovateli co upřednostní" . A ten samozřejmě upřednostní tvorbu nové akce, kde si hráči budou muset kupovat munici v platební oblasti (chybovost trápí hráče ne BP tak proč to řešit). takže drž hubu a plať (ale nepočítej s bezchybnou hrou) a nebo se na to vyser, což je asi nejrozumnější ;)

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.