MAPA !!!

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Psycho123, 3/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Psycho123

Psycho123 Rádoby autor

Čaute, akože BP ma poslednej dobe dosť prekvapuje a to tým že vždy keď mam buď dno ale prejdem na Behe či pergamen tak vždy som akože potopený úplne ma to baví stále opravovať !!! a ešte aj načo tam majú ponuku že "Pomstiť sa" načo tam je aj keď tak musím dať F5 lebo to vôbec nefunguje, BP by sa malo zamyslieť a nepridávať stále nove hovadiny do hry keď by mali opraviť té dôležité ktoré nejdu !!!

2. .CaPtaiN.JacK.

.CaPtaiN.JacK. Pisálek fóra

No občas aj mne idú na nervy niektoré veci, čo stále musím dávať F5 lebo to vôbec nefunguje :) ako je to pekné BP, že sa snažia vylepšiť hru, ale občas sa im to nepodarí :)

3. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

ja mam stejny problem furt jak sa prihlasim so mpotopeny a nechapem preco v lodniku nikto neni kdo by ma mohol sundat

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj lukas-reper1, bohužel dochází k chybě v rámci načtení, která chvíli trvá než se načte tvoje skutečná hodnota HP,VB, nebo jsi opravdu potopen?

5. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

poseidone ano x krat no nie vzdy sa prihlasi ma som potopeny musim sa orpavit a ozaj so mpotopeny ukazuje mi to ze nimbus ci jak a zadne meno nikto nic len so mproste stopeny a inac poseidon je tu taka nova chyba nvm ci iba umna ale z mapy tie ztracene lasky nemyznu ostavaju furt na mori ale ucinok nemaj uzadny jak im to vyprsi len graficky nemyznu nvm ci to je iba umna

Naposledy upraveno: 3/10/14
  6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj lukas-reper1, ano o problému se ví a je hlášený postihuje všechny hráče.

7. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.