Mapa trhliny

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem *****štěpánek*****, 16/12/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *****štěpánek*****

*****štěpánek***** Rádoby autor

Přidali jsme penalizaci při opuštění mapy Trhliny
    Pokud hráč opustí mapu Trhliny bude v žebříčku penalizován přidáním 1 minuty k času na aktuální vlně. Pokud tedy na vlně 19 s časem například 12 minut opustíte mapu Trhliny v žebříčku se Vám zapíše čas 13 minut

Může mi to někdo prosím vysvětlit,proč nemohu odejít z mapy , když vím ,že na další level už má lod nestačí?? A když se nechám potopit,to mohu?
    Díky

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Protože čas při opuštění mapy je kratší než když se snažíš tu vlnu ustřílet a nepovede se to. Tzn, že ti, kteří se aspoň snažilli byli znevýhodnění a měli horší čas než ti, kteří tu stejnou vlnu hned opustili. Proto ta penalizace. Pokud vlnu opustíš přidá se ti k celkovému času 1 minuta a ano potopit se samozřejmě nechat můžeš, tam penalizace není. Osobně když vím, že vlnu nezvládnu vypnu štíty a počkám na potopení.

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

A co když mapu opustím a zase se na ní vrátím? To je taky penalizováno? Pokud ano, tak nechápu proč.

4. pindrusec

pindrusec Vážený autor

nešel ten čas resetnout ?

5. Leo.

Geralt64 pokud mapu opustíš tak se ti zapíše vlna a čas opuštění + 1 minuta. Když se na mapu vrátíš tak začneš zase první vlnou a načítá se ti nový čas. Do žebříčku se pak zapisuje nejlepší čas na nejvyšší dosažené vlně. Popis je ve FAQ.

pindrusec jak myslíš, že nešel resetnout? Ten se resetuje vždycky v úterý kdy začíná nová sezona Trhliny. Pak se zase týden můžeš pokoušet o nejlepší čas na nejvyšší dosažené vlně.

6. pindrusec

pindrusec Vážený autor

Leo myslím to tlačítko reset dole jak se leze do trhliny..Pokud byl čas na houby šel resetnout a jelo se znova.Ted to mam šedivý

7. Geralt64

Nemáš pravdu Leo (tedy pokud nedošlo ke změně). Pokud opustím trhlinu třeba na 26. vlně (opustím = vyskočím, ne jsem stopen), tak po návratu na trhlinu, mě to hodí znovu na vlnu 26 a pokračuju dál 27,28 ...
    Tak to aspoň fungovalo. Odjel jsem pár vln, vyskočil, dal cígo, znovu skočil na trhlinu a pokračoval tam, kde jsem vyskočil :)

Naposledy upraveno: 16/12/19
  8. Leo.

Tímto způsobem trhlinu nejezdím, takže nevím, že to takto funguje. Teoreticky by to tedy mělo za každé odhlášení přidat minutu, takže pokud během jednoho odjetí trhliny třeba 3x odloguješ přičte ti to ke koncovému času 3 minuty. Alespoň podle dosavadních informací. Pokud to tak nebude dej vědět.

9. *****štěpánek*****

Aháá, tak to je to! Už víme proč to udělali s tou minutou do +.Páč zas nějacací chytráci podváděli. Já si to myslel.

10. Leo.

Nejde o podvod, mapa je na vysokých vlnách dost těžká a trvá dlouho. Někteří hráči si mapu rozložili podobně jako když hraješ svitek. Někteří samozřejmě věděli, že určitou vlnu už nezvládnou tak odlogovali a měli tak o trochu lepší čas než kdyby tu vlnu zkusili porazit a potopiloby je to. Ale ani to si myslím, že není vyloženě podvod. JEn dělali to co mapa umožňovala.

11. Geralt64

Přerušit mapu podle mně není podvod. Jde to, tak proč to nepoužít. Svitek taky nemusíš udělat najednou. Na začátku nic nepotřebuješ, odjel si tyhle vlny a když šlo do tuhého, tak si vyskočil, vzal si lampu a podobně a pokračoval si. Stejně ale nechápu, jak se to dá odjet za 20 minut :)

12. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Geralt64: Jde to, tak proč to nepoužít.
    Nesouhlasím,ale to je asi jediné co mohu. Když je to povolené nebo bylo...,tak to mělo být napsané jasně v bibli .Při vstupu do mapy trhliny můžeš přerušit vlnu a následně se kdykoliv vrátit do té samé vlny a pokračovat.
    Bylo tu spousta podobných omylů od BP a většinou to byla chyba,která byla následně opravena a za zneužití byli hráči částečně banováni .Za to ,že to nenahlásili.
    Já tuhle hru hraji soooolo a tak se takovéto přešlapy, omyly, chybky dozvím až z fooora nebo Patch day. No nevadí :) Hezký vánoce Všem.

A těch 20 min za celou trhlinu by mě teda taky zajímalo :)))

Čáágo

13. Leo.

Do Bible se nedá napsat úplně všechno, máme tam nejdůležitější věci a drobnosti kolem si většinou zjišťují hráči sami. Co se týká banování jak píšeš, to nebylo za to, že tu chybu nenahlásili, ale že ji vědomě a opakované zneužívali k tomu aby získali něčeho o dost víc než normálním způsobem. Následně takto získané předměty byly většinou odebírány a podle uvážení hráči banováni.

14. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Naposledy upraveno: 18/12/19
  15. Leo.

Ten poslední screen znamená, že tvůj nejlepší čas pro tento týden je 19 minut a nejvyšší dokončená vlna je 2. S tím samozřejmě nesedí třetí screen ze žebříčku ( 18 vlna čas 11:54). Nahlásím tyto nesedící údaje k prověření.

16. Leo.

Co se týká perel, za první projetí žádné nejsou. Během odjetí mapy jsi ani jednou na žádné vlně neodhlásil?
    Ověřila jsem a v okně trhliny u zadavatele je chyba. Směrodatný je údaj v žebříčku.

17. *****štěpánek*****

Ahoj
    Já se nikdy z Trhliny neodhlašuji. Díky za upřesnění všeho .

18. pindrusec

pindrusec Vážený autor

Potvrzeno , ted mne na trhline sundali a napsalo mi to --- [​IMG] 18 vlna čas kolem 10 minut -- celkový čas projeti to ukazuje 19 minut a vlnu 2 , čili penalizace 10 min ? za co ?

Naposledy upraveno: 21/12/19
  19. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Pakliže jsi neodhlásil tak je to nejspíše problém, který psala leo o pár řádku nahoře, že ho hlásí.

20. rosta

rosta Zelenáč fóra

Chce to opravit a ne o tom planě kecat

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.