Mapa Bossa (problém s frontou)

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Shadie, 5/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Shadie

Shadie Rádoby autor

Mám problém. Nemôžem sa nalogovať na mapu bossa, všetky tlačítka sú zašednuté. Erbov mám dostatok.

To nie je všetko. Myslím, že sa to nejako zabugovalo a berie ma, že som stále vo fronte (v ktorej nie som!) Keď prepínam akúkoľvek mapu, tak po prepnutí mapy sa mi asi na pol sekundy zobrazí okno s frontou a hneď sa zatvorí. (Nepomáha ani odhlásenie a prihlásenie) Podarilo sa mi to vyfotiť:

Ako sa mi to stalo: Bol som v skupine s hráčom z našeho cechu, v bezpečnom prístave. Plánovali sme skočiť na mapu spoločne, poslal som mu pozvánku do skupiny na boss mapu, ale v tej chvíli akorát klikol na zaplatiť a vstúpiť (ako sólo hráč). Jeho hodilo na boss mapu, vyhodilo ho to zo skupiny a mňa zaradilo do fronty samého. Frontu som zrušil a odvtedy mám tento problém. Dúfam, že reštartom sa to vyrieši.

Naposledy upraveno: 5/12/15
  2. Shadie

Shadie Rádoby autor

Reštartom serveru o 5:00 sa problém vyriešil, ale môže sa to stať znovu a verím, že sa nikomu nechce čakať do ďalšieho reštartu

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Shadie,

díky za nahlášení, je předáno dále, zamykám.

pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.