Maly dotaz

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackOuts, 12/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Mirko akurat si zavrel vlakno o najlepšom nastaveni lode , tak to musim napisat sem . Možeš mi vysvetlit ako sa da dosiahnut taketo nastavenie lode? ide mi hlavne o ten udaj šanca na kriticky zasah. Nejak mi to nesedi že by šanca na kritik mohla bit tak velka. https://www.screencast.com/t/yfMHRKxJScay. Diki

2. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

tie škody delami, to mal dufam horiacu ladovu inak to neechápem

3. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Tie škody to je z ladovej horiacej, tie nema až tak velke . Tie som videl už aj vetšie dnes

4. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

nemal krvilačnosť? však to je nad 100% logicky je teda každá rana kritik čo bez nieje reálne

5. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

ano to bi aj sedelo že ma krvilačnost ale ukazuje mu to hocikedy ho dam skontrolovat. to ako keby ju mal zapatu nonstop

6. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ak triafaš ked striela event alebo boj alebo admirala tak može byť, tiež ked eventa tak ich stale pušťam, skus cez den

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj BlackOuts,

ano vlákno jsem uzavřel, poslední reakce tam byla 25.12.2016, snad vlákno splnilo účel.

Pokud jde konkrétně o tvůj dotaz, oslovil jsi mě, nemám problém s odpovědí, můžeme rozepsat, jen na začátek podotknu, že je momentálně bonus na elitní munici, takže není zrovna moc dobrá doba. Hlavně z důvodu, že při každé akci je jiný bonus a na jiný druh munice. Z vlastní zkušenosti vím, že to není zrovna jednoduché, pokud to někomu řeknu ústně za chvilku si stejně nic nepamatuje a ptá se mě znovu.

šance na kritický zásah

děla Devastátor 25 %
    Ametyst 11,5 %
    opevko 7 %
    talenty 7 %
    cvičitel 10 %
    knížky 5 x 2 %
    zesílená munice 4 %

celkem 74,5 %

akční bonus při této akci 100 % na munici, celkem tedy bylo možné mít šanci kr. zásahu 174,5 %
    Krvelačnost xx ? (obecně platí že se zvýší šance na 100%, ale jaká skutečná hodnota se přidává to nevím)

(bez akce je reálná hodnota někde kolem 40 - 50 %) pokud by teď byl bonus cca. 50 - 100 % tak by to číslo bylo reálné, otázka spíše je, k čemu by to bylo, z hráčů asi nikdo nemá šanci na snížení kritického zásahu, takže co je přes 100 % je k ničemu na rozdíl od šance na zásah.

Můžete mě samozřejmě opravit píšu to jen z hlavy a ze svých zkušeností.

pěkný den

Ahoj Piráti,

toto vlákno je užitečné, trochu se divím, že mě hned někdo neopravil asi málokdo chce něco na sebe prozrazovat, protože je po akci, tak se k tomu vracím. Hodnoty výše jsem ověřil a opravil.

Při akci byl bonus v nastavení, jak jste si výše všimli, 100 % na kritický zásah a 250 % na akční munici.
    Nyní se hodnoty vrátili, základní dotaz byl 135 % na šanci kritického zásahu nyní bude jž mít hráč jen 35 % stejně tak u munice již nebude mít "škody delami +351,9 ale jen 101,9 %.

osobně jsem měl při akci o něco vyšší hodnoty, né vše musí být bug ...

po přidání první reakce si příspěvky sloučím, tak aby jsem neporušoval pravidla a šel příkladem ;)

pěkný den

Naposledy upraveno: 20/2/17
    ™Žїђad₤o^ tohle ocenil(a).
  8. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

to svetlo pridáva tých 100% na kritický zasah, mam 133,28 som pod svetlom

9. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ツ乂乂乂ΚΤΜツ,

ale zároveň "Poškození a šance na zásah byla snížena na 1%", dle nové funkce světla z Tortugy.
    První rána sice kritická, ale zato extrémně nízká.

pěkný den

10. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

šlo ale to že ako môže mať cez 100% šansu na kritický zasah a myslím že nik si nevšimol alebo aspon nenapisal že je to svetlom, až teraz som si všimol

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Dotaz byl při akci a to ho měli všichni i bez světla stejně jako bonus +250 % na ledovou munici. Krom toho se můžeš dočíst výše o střelbě na NPC, tak to neměl světlo z torugy aktivní.
    Osobně jsem měl při akci šanci na kritiku i 147 % a světlo jsem při tom aktivní též neměl. Ze zvědavosti vyzkouším světlo, ale na moři nevím k čemu by mi to bylo.

12. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mirku, snížení poškození a šance na zásah na 1% už není nová funkce světla z Tortugy, ale stará funkce, která už neplatí. Nová funkce je, že světlo nejde nakliknout, mizí jen, pokud na něj najedeš atd. Zároveň s tím, byla výše zmíněná funkce odstraněná a ze světla vyskakuješ normálním kritikem. V oficiálním sdělení to uvedené není, ale je to vyzkoušené :)

13. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

lépe bych to nenapsal, bude to nejlepší způsob jak se k něčemu zde dostat :). Pokud by tě to zajímalo tak ta zmíněná funkce byla od 4/2016 do 12/2016, ale o změnu popisu v FAQ se teprve snažím, protože oficiální informace nám nepřišla.

A o nakliknutí to není úplně přesné.

pěkný den

14. Geralt64

Ahoj Mirku, vím že zmíněná funkce byla (špatně se na poslední ránu braly NPC ze světla;)).
    Nevím, co s nakliknutím není přesné. Pokud mám někoho nakliknutého a on skočí pod světlo, tak už ho zaměřeného nemám. Pokud si někoho pod světlem vyšpicluju, tak ho nenakliknu, i když stojí na místě.

15. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

já vím, že tě to zajímá, ale já to zde psát nebudu nejen z důvodu, že se vzdalujeme od tématu, ale hlavně že by se opět otočilo proti mě.

Celkově světlo a jeho nové funkce s nastavením silné lodě moc nesouvisí, byť první kritická rána není špatná pro strategii boje. Pokud se nepletu o kritiku bylo zveřejněno oznámení jen nevím jestli jsem ho četl zde nebo na cizím fóru a teď nemohu dohledat.

Pokud by někdo našel, dejte link.

pěkný den

16. Geralt64

Ahoj Mirku, budu tě topit, dokud mi to neřekneš :D:D:D

17. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

technicky můžeš, ale na moři nejdříve zítra.

dobrou

18. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Ako je toto možne Hrač do mna striela na spodnych mapach Lamačom srdc 80až 100 000 zasahovych bodov. Ja do neho cca 40000.Pritom ked sa pozriem na jeho nastavenie tak nema odo mna o nič lepšie možno na rovnako. Podotykam že nemal aktivne omamenie krvou maximalne dažd črepin, ale to som mal aktivne aj ja . Prvy obrazok je moj a druhy je jeho. https://www.screencast.com/t/w14gdrCIv .

19. ЌŔǚΜρΐΐК

ЌŔǚΜρΐΐК Perspektivní autor

taky by mě zajímalo jak mi borec přes 50% prevenci 34,5% vyhnuti muže davat normal ranu za 80k kritiky za 105,5k
    http://prnt.sc/edgkk2
    hlavně mě zajímá čím dosáhnout poškození děly tolik kolik má :)

20. ЌŔǚΜρΐΐК

ЌŔǚΜρΐΐК Perspektivní autor

tak už znám důvod :D :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.