Lost connection

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Baronek-Ten-skutečný, 11/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baronek-Ten-skutečný

Baronek-Ten-skutečný Pisálek fóra

Loguju sea a po 42% mi vyskočí lost connection. Nemůžu tudíž hrát. Je na tom někdo stejně?
    Relog, ani jinej prohlížeč nepomáhají

2. Monostr

Monostr Perspektivní autor

bude restart... 16:25 cca

3. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

zas restart omg..jako by někdy tato hra fungovala alespon par dní normálně omg

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, ano probíhají restarty pro synchronizaci a zároveň je snaha o zavedení nových hodností. Tudíž by se staré hodnosti, které nefungují správně v síni slávy zrušili a došlo by úplně k jinému způsobu výpočtu založeném na BP(Body z boje) a dalším.

5. Ešte že je o tom aj daný nejaký oznam však že ;-) Hráči by sa nemuseli pýtať keby to niekto oznámil

6. Poseidon

Ahoj ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, oznámení zajisté bude, ale až se tento problém zavede opravdu do hry. Bohužel již byla několikráte snaha zavést tuto skutečnost do hry, ale vždy z důvodu potíží došlo k vrácení zpět.

7. K!m!reY_CZ_

proč ty hodnosti rovnou nezruší když nejsou schopní ty problémy vyřešit

8. Poseidon

Ahoj K!m!reY_CZ_, možná by to nevadilo jen tobě, ale upřímně je velké množství hráčů, kteří tu při posledních problémech se síní slávy a konkrétně hodnostmi nadávalo, že mají jiné než mají mít a podobně.

9. K!m!reY_CZ_

jo já vím je mě to jasné..já mam ted třeba hodnost jakou jsem měl když jsem začínal a to tu hraju asi 6 let takže to taky zamrzí ale né tolik abych tu nadával každému hehe :) lidem se nikdy nezavděčíš,vždy budou brblat :)

10. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Ono jde o to, že BP se nám hráčům zavděčit vůbec nesnaží :(
    Za poslední dobu se dá kladně hodnotit snad jen slučování globálů, ze kterého jsem měl strach a proběhlo celkem bez problémů.

11. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.