Lodný dennik

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem O2tu, 5/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. O2tu

O2tu Stálice fóra

Tak neviem ci to je chyba alebo je to schvalne ale uz nevidim v lodnom denniku ake odmeny som dostal za vhodene mojo , dakujem

2. radek..cz

radek..cz Pisálek fóra

Po té včerejší úpravě hry deník přestává vypisovat jakékoli údaje úderem půlnoci. Bylo to už včera, včerejší údaje tam byly až dnes. Ale chyběl tam údaj o zaplacení cechovní daně, ale peníze z lodi zmizeli. Také chyběl údaj o připsání bonusu za přihlášení a včera ani dnes žádný bonus nebyl připsán.

3. O2tu

O2tu Stálice fóra

tu je vypis z denniku posledny udaj zo vcera a prvy dnesny nozaj tam o daniach nieje zmienky :
    06.08.2015 04:56:48
    Ako dnešný prihlasovací bonus ti bolo pripísaných 1 kryštálov.
    06.08.2015 04:56:48
    Ako dnešný prihlasovací bonus ti bolo pripísaných 200 perál.
    200 Perly
    05.08.2015 23:22:50
    Získal si 11712 zlata.
    11.712 Zlato
    05.08.2015 23:22:44
    Tvoja loď má teraz o 262 bodov života viac a môže pokračovať v plavbe.
    05.08.2015 23:22:26
    Získal si 21 BS (bodov skúsenosti).

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj O2tu, ano problém jsme hlásili již včera. Někteří hráči se nemohou přihlásit na moře, lodní deník má špatný čas některé zápisy se opravdu bohužel nezobrazují, je to nemilé. :(

5. -tomaslm193-

-tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

Ja máms lodním denníkom problem, mne tie filtre nefungujú ide mi iba základný, aj keď som si všimol, že napríklad keď použijem krmivo tak mi to tam nedá, teraz som mal napr. problém stým krmivom a podpora mi ho ani nevráti :(

6. O2tu

O2tu Stálice fóra

tak kotol už v denniku nabehol ale nepise to ani zakupene predmety v platobnej oblasti , ked niečo zmizne velmi tazko sa to potom reklamuje na podpore co je dost znacný problem myslim si

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.