Ligy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♥Reduction♥»Cz™, 15/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ♥Reduction♥»Cz™

♥Reduction♥»Cz™ Pisálek fóra

Zdravím..chci se zeptat proc kdyz sem v žebříčku medůz skončil na 48 místě tak sem dostal pouze 1 ligovou minci? a ne 4 jak je udávano? Jako odmena pri skončení na 11-100 místě? a pokud chci prejit do vyšší ligy to nestačí že mam přes 90mil elitních bodu? to musím vystrilet 5 mil do te tabulky co je v te lize abych se mohl posunout do vyšší ligy? Dlouho sem tu hru nehrál takže se celkem ztrácím takže děkuji za každou odpověd...

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ♥Reduction♥»Cz™, žebříček se vyhodnocuje nikoliv globální, ale celkově. Tudíž na tvém herním serveru můžeš být například 4 ale mezi všemi servery například 2000 a podobně. Pro přestup je zapotřebí více podmínek. Nalezneš je na foru v přehledu ligového systému. Taktéž bys u přestupu měl vidět co ti ještě chybí.

3. ♥Reduction♥»Cz™

♥Reduction♥»Cz™ Pisálek fóra

Jo takhle...toz to je na prd ze je to celkově...to už mě to zas přestává bavit...Ale díky za odpověd...

4. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Redukcion Já se ti ani nedivim proto ze někteří hráči nahrajou za necelých 48h přes 160 mega eli bodů to většina hráčů neudělá za celý mnesic poctivou cestou viz. Liga Manta tento mnesic

5. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Takže když to shrneme, má liga cenu jen pro botery, protože ty čísla na předních místech jinak nahrát nejdou

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

nechci se někoho zastávat ani řešit kdo je boter a kdo ne, ale nezapomeňte, že z jedné BM Panny můžete mít cca. 300 000 elitních bodů, ale také můžete mít cca. 1 200 000 elitních bodů (už se zde jednou rozebíralo). 10 map je přibližně za hodinu a potom je rozdíl jestli 3 mega nebo 12 mega.

A asi každý z Vás má kamaráda, který tady je opravdu skoro celý den, také znám hráče co u toho vydrží sedět opravdu dlouho a určitě bych je nikdy nenazýval botery.

pěkný den

7. socient

socient Komisař fóra

To nejde ani len s botom aj keby počítaš že by hrali 24/7 tak viac ako 600m ELB im to nenahra za mesiac (20m za deň), to by museli mať tisicky Virgo-máp, čo nejde bez nejakého bugu... (ci uz na zlozenie svitkov, municiu ci opakovanie vln)

Keby aj hráš 16 hodín denne cely mesiac tak viac ako 300m ELB nenahras co nestaci ani len na TOP 100 v Mante ci v Barakude, iba v konikovi a meduze.

Ale povedzme si úprimne, človek čo príde z práce a ide si sem zahrať len na 1h-4h denne nahrá tak 1-3M Elb, čo je za mesiac tak 30-90M elitných bodov.

To že panna dáva 1.2M Elb je sice pekne ale treba na nu min. 250-300 mojo (25-30k perál) na 1 kus a naspat dostanes 10 000, aj keby vyskladas za mesiac 100 kusov tak je to + 120.000.000 ELB čo je stále málo na to aby niekto dokazal nahrat miliardy ELB za 1 mesiac.

Tu len taká malá štatistika a porovnanie kolko bolo treba na umiestnenie v jednotlivých ligách :

MantaBarakudaMorský koníkMedúza
    1.miesto4.300.000.0002.000.000.0001.540.000.0001.150.000.000
    2.miesto3.560.000.0001.780.000.0001.430.000.000795.700.000
    3.miesto2.700.000.0001.550.000.000925.600.000720.800.000
    10.misto1.210.000.0001.180.000.000765.000.000374.300.000
    100.miesto721.500.000623.200.000206.500.000115.100.000
    1000.miesto120.700.000112.300.00010.100.0005.900.000
    Len mi nehovorte, že tie čísla sú v poriadku... Stačilo by spustiť script a uvidelo by sa koľko hráčov čo má nad 150m ELB je alebo nie je na botovi. Podľa mňa by to bolo min. 1500-2000 hráčov spomedzi všetkých serverov (150-200 na 1 Megaserver).

Znamenalo by to ale veľké straty v zárobku resp. min 50% zabanovaných aktívnych hráčov tak to by mohli urobiť z 11 Mega Serverov tak 5 :) Tam by sa situácia s odstupom času opakovala boli by potom už iba 2 Servery ... 1 a už by mohli pokojne aj zavrieť hru...

Chyba je v tom, že to vyhodnotenie je spravené pre všetky servery a nie pre každý zvlášť ako som sem už raz dával návrh. Ale v podstate to je jedno, lebo aj tak by to vyhrávali len tí "najpoctivejší hráči" !

Naposledy upraveno: 17/8/16
  8. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mirku, máš pravdu v tom, že 10 map Panny se za hodinu dá udělat, ale za hodinu! Nikdo, kdo u toho sedí a hraje to "ručně" neudělá 10 Pan za hodinu 10 hodin po sobě. A troufnu si říct, že ani 2 hodiny po sobě, protože by se musel zbláznit.
    socient - nevím, jak si přišel na to, že ani s botem se nedá udělat víc než 600M za měsíc, při 16 hodinách denně nahraješ o moc víc než 300M EB za měsíc, 300M EB za měsíc je 10M za den a na to ti stačí udělat 9 Pan za den (pokud máš všechno na lodi na stavené na zisk EB). Teoreticky, pokud vezmu tebou uvedených 16 hodin denně a Mirkem uvedených 10 Pan za hodinu, tak: 10 Pan za hodinu x 1,2M EB = 12M EB, x 16 hodin (kdo by to ale vydržel) = 192M EB, x 30 dní = 5,76 mld EB za měsíc, takže pokud má vítěz "jen" 4,3 mld EB, tak se ještě dost flákal :)
    I kdyby to ale někdo 16 hodin denně vydržel, tak nechápu: 1. jak by poskládal 4800 map Panny z kotle (10 za hodinu x 16 hodin x 30 dní), 2. jak by vydělával na elitní munici, protože dutou 10 Pan za hodinu nedáš. První 4 vlny jdou dutou, v dalších vlnách jdou také některé lodě dutou na ránu, ale stejně mi vyšlo (jel jsem si to teď zkusit) cca 18k výbušky na 1 Pannu. 160 Pan denně = 2,88M výbušky za den x 30 dní = 86,4M výbušky za měsíc.
    Poskládání 4800 map Panny (i když bych byl hodně při zemi a řekl, že jde složit na 200 mojo, což si myslím, že rozhodně nejde) = 4800 x 20000 perel = 96M perel
    Nakoupení 86,4M výbušky (při všech slevách včetně ostrovů je tuším 1M za 300k perel) = 86,4M x 300000 = 25,9M perel.
    Takže náklady 96 + 26 = 122M perel
    A odměna: 4800 x 10000 = 48M perel
    Rozdíl: 74M perel
    Takže TEORETICKY to jde (teoreticky se dá i letět na Mars), ale PRAKTICKY je to nemožné. A přesto se to děje!
    I když vezmu jen 1. místo v lize Manta - 4,3 mld EB / 30 dní = 143M denně / 1,2M EB za Pannu = 119 map Panny za den = 12 hodin hraní bez jídla, jakéhokoli odpočinku a i bez použití WC.
    Z toho, co jsem tu napsal je myslím jasné, že "ručně" to nejde ani náhodou, s botem samozřejmě ano (nepotřebuje jíst, odpočívat ani chodit na WC), ale kde na to vzít perly?
    Podle mého by bylo nejlepší celou slavnou elitní ligu zrušit!!!

9. socient

socient Komisař fóra

Tak ja som to prepočítaval tak, len že by strielal dutou a s admirálskymi delami napr. strelcov alebo rakov, pripadne na obyčajnej mape zarabal zlato ale len s dutou municiou a admiralskymi delami.

Samozrejme, že elitnou muníciou sa dá nahrať viac, ale bez akejkoľvek návratnosti... to sa mi uz prepočítavať nechcelo ale min. 50% ná len keby rátam že ideš dutou a 1 virgo zložíš z 200 mojo (=20k peral) a vrati sa ti 10K :)

Naviac akcie robené za posledných 6 mesiacov sú také, že viac sa čaká na spawnutie ako strielaš elitou, takže ani na nich veľa elb nejde naškriabať. A keby to aj šlo tak určite nebudem používať admirálske delá čo mi oveľa zníži dmg len kvôli nejakej lige :D a 2 minciam naviac, resp. tam nenahráš ani len 500 mil. za 14 dni, aj keby strielaš celé dni admirálskymi delami, takze stále sú na tom lepšie bonusové mapy.

K tym virgom a Mirkovým prepočtom to by som musel mať na lodi ležatú 8 bonusových máp, aby sa mi podarilo za mesiac nahrať niekoľko miliard ELB alebo mať nabugované perly a schopny si dovolit minut min. cez 50 mil perál bez odpočítania elitnej munície ak by som to robil dutou tak 5000 virg nedám dutou ani keby som robot bez zastavenia 24 hodin v kuse 30 dní :) viď príspevok nadomnou...

To by som musel byť priamym zamestnancom BP a dopisovať si ich tam ručne, resp. perly, ale aky by to potom asi malo zmysel potom tie mapy robiť, kvoli ELB a lige ? Nie, to by som si tam rovno dal bonusy zo vsetkych lig :D

Tým chcem len povedať, že okrem toho že používajú nepovolené programy, tak zároveň využívajú aj niektorú z iných chýb - buď sa im neodpočítavajú mapy, opakujú sa im vlny, alebo sa im neodpočítava mojo, takže si zložia pergamenov, koľko len chcú alebo majú MILIARDY opakujem MILIARDY elitnej munície.

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj socient a Geralt64,

rozepsali jste se pěkně, bohužel nemáme takové možnosti, aby jsme toto prověřovali, skripty může pouze provozovatel. Můžeme to znovu připomínkovat a více je už jen na provozovateli hry.

Chtěl jsem hlavně upozornit na nastavení lodě na EB a možnosti BM Panna, sám střílím vždy dutou SP používám jen aby byla loď na 1 ránu a nezdržoval jsem se. Při dnešních možnostech nemusí člověk jezdit, stačí jen stát na místě a střílet a co nejvíce snížit čas střelby.

Jinak máte pravdu, že bych to více jak 2 hodiny denně nevydržel, udělal dejme tomu dutou těch 15-20 M EB x 30 dní = 500 - 600 000 000 EB a byl asi rád, že se dostanu do TOP 100, BM bych musel střádat rok možná i více, je to vždy pouze příklad, osobně nehraju tyto žebříčky, můj největší triumf byla jednou střelba téměř 24 hodin "želvu" ubral jsem tenkrát 1,4 Mld. HP už nikdy nebylo třeba tolik HP a abych nevyhrál, tak mě potápěl celý cech hráče na druhém místě, nakonec jsem skončil já na druhém místě, ale nelituji toho ...

pěkný den

11. socient

socient Komisař fóra

Najhoršie na tom je fakt, že tí istí hráči to vyhrávajú každý mesiac s takými neuveriteľnými číslami, takých by mali zabanovať hneď, namiesto toho sami o sebe prehlásia ako zabanovali viac ako 1600 hráčov.
    To by som teda chcel vidiet koho, lebo som si toho ani nevšimol a z nášho megaservera poznám iba 1 silnú loď , ktoreho to postihlo.
    Takže to je buď iba výmysel, konšpirácia alebo zabanovali len neaktívne lode a nie za používanie programov, tí si ďalej plávajú po mapách.

A pri prihlásení vidím údaj ako je registrovaných 47 817 652 uživateľov, pekné číslo ale docela skreslujúce.
    Keby si spočítam len celkový počet hráčov, ktorí sa prihlásia aspoň raz za mesiac tak mi vyšlo 26.000 hráčov možno z celkového počtu zaregistrovaných 100.000 ale reálne aktívnych hráčov je tu tak 500 na každom megaserveri takže dokopy tak 6000.
    A to ešte k tým aktívnym hráčom rátam aj samoovladacie lode, čo môže byť 40-50% hráčov (2400-3000), ale tak už to proste chodí a nijak to nezmeníme. To môžu len tí z vrchu. Svojim sposobom si za to mozu aj sami, lebo cim viac updatov tak tym viac ta hra prestava byt zabavna a po prihlaseni len same vypredaje a balicky. Mohli by sa nad tým trochu zamyslieť a niečo zmeniť...

***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  12. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Já jen nechápu, co ty hráče vede k tomu, aby byli co nejvýš? Podle mně ty odměny nejsou zase až taková výhra. Mít na pár dní větší HP, více děl a dostat o něco víc ligových mincí mi rozhodně nestojí za to, abych za perly skládal svitky a kupoval miliony munice.

13. socient

socient Komisař fóra

Asi na to aby si udržali najvyššiu hodnosť, resp. zlatú / bronzovú medailu, ale určite to nerobia tak, že tam hádžu perly s tým, že sa im to nevráti naspäť. Pokiaľ majú miliardy munície môžu si dovoliť všetko prechádzať elitou aj kozorožcov, strelcov a rakov. Alebo našli iný spôsob ako neprichádzať o bonusové mapy. Ďalšia možnosť že to budú tí hrači ktorí si nabugovali miliardy ľadovky a milióny BM ešte minulý rok a systém ich nenachytal.

Ako príklad stačí tento hráč :
    1 NATOTAN[???] 9717 Nemecko 4 Počet máp Virgo
    1 NATOTAN[???] 4518 Nemecko 4 Počet máp Kozoroh
    1 NATOTAN[???] 2187 Nemecko 4 Počet máp Strelec
    1 NATOTAN[???] 1284 Nemecko 4 Počet máp Rak

Naposledy upraveno: 18/8/16
  14. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.