Ligové mince

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ucihhaa15, 15/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ucihhaa15

ucihhaa15 Zelenáč fóra

Zdravím, jsem v lize medůz a už 2x jsem se umístil mezi 11-100 a podle odměn bych měl dostat 4 mince ale zatím jsem dostal vždycky jen 1 minci. Je to bug nebo jsem udělal něco blbě?

2. Machy21.cz

Machy21.cz Zelenáč fóra

ahoj,spatne si asi nic neudelal,jelikoz i ja mam stejny problem....a take to neni poprve....

3. ☆Ŧŷηε☆

☆Ŧŷηε☆ Aktivní autor

Bude vyhodnocení kola ligového systému pro každý server zvlášť či pro všechny dohromady?
    Vyhodnocení ligového systému bude vždy pro všechny servery dohromady.

4. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Jak je psáno, neber jen svůj server, ale vyber z nabídky - všechny servery - a uvidíš to podle čeho se dávají ligové mince.

5. ucihhaa15

ucihhaa15 Zelenáč fóra

• Zbytečná citace
    Nechápu tě, a jak to souvisí se servrama? Prostě dostávám 1 ligovou minci místo 4.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/12/16
  6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ucihhaa15,

hráči se tě pouze snaží říct, že odměna není za jeden server, ale za všechny dohromady, to znamená pokud koukáš na svůj server jsi možná 90tý , ale celkově ze všech serverů jsi na 2500 místě a máš správně jen jednu minci. Je to jen příklad a není to chyba.

Své celkové místo ze všech serverů zjistíš tak, jak ti radí hráči výše.

pěkný den

Naposledy upraveno: 15/12/16
  7. ucihhaa15

ucihhaa15 Zelenáč fóra

Aha díky

8. Machy21.cz

Machy21.cz Zelenáč fóra

uz to taky chapu,uz se nema cenu snazit...

železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
  9. železny.dědek.CZF

železny.dědek.CZF Pisálek fóra

máš Machy pravdu, opravdu to nemá smysl se snažit, asi tak minutu po dvanácté hodině po udělení mince už tam hráč měl 150 000 bodů......to by mne zajímalo, z čeho je získal......a podporu to nezajímá.......jinak by nám mohli aspoň moderátoři prozradit jak se dostat na první místa hned po minutě jak získat 150.tisíc bodů za minutu,at též dostaneme pořádné ligové ohodnocení a na konci měsíce ať máme miliardy bodů.......

Naposledy upraveno: 16/12/16
  10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj železny.dědek.CZF,

Pokud nastavíš loď na elitní body, budeš mít všechny boostery a výhody budeš dostávat 1 200 000 EB z jedné bonusové mapy Panna a trvá mi 6 minut dutou municí, to vychází asi tak nějak jak píšeš první minutu cca. 150 000 EB. Možná bych dokázal konkurovat ještě hodinu možná dvě a měl 20 000 000 EB za první 2 hodiny hraní. Tím nechci říct nic víc nic míň.

Prozrazené a spočítané je to již zde několikrát, diskuze skončí vždy stejně a určitě se zde tato diskuze bude opět někdy opakovat, podle mě by stačilo použít funkci hledat.

pěkný den

11. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Máš Mirku pravdu, spočítané to bylo několikrát (sám jsem se na těch výpočtech podílel) a osobně si myslím, že těmi výpočty bylo dokázáno, že poctivým hraním se ty miliardy elitních bodů nahrát NEDAJÍ. Elitní liga je jeden velký podvod a již dávno měla být zrušena nebo upravena (např. že se do ní nepočítají elitní body ze svitků, jen z PvP map - i když i tam je možné používat beztrestně boty, jak je vidět na právě probíhající Zimní akci).

charliCZ a Kučim tohle ocenili.
  12. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

psal jsem jen o tom, že první minutu 150 000 elitních bodů není žádné umění, to dokáže kde kdo, nic víc nic míň.
    A dohadovat se tu o nepodstivosti hráčů můžeme stále.

pěkný den

13. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Po dlouhé době jsem si prohlédl žebříček elitní ligy (za všechny servery). Když asi před rokem a půl elitní liga začínala, povedlo se mi asi 2x nebo 3x umístit v první stovce a získat tak z toho plynoucí výhody - na pár dní děla a sloty navíc. A stačilo mi na to necelých 400M elitních bodů. Dnes je na umístění v první stovce potřeba 900M elitních bodů. Mám jen strach, aby se ty botky za chvíli nezavařily :)

železny.dědek.CZF, charliCZ a .WWW. tohle ocenili.
  14. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.