Ligové mince

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem TINKA15, 18/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,to je sice pěkné,že mi BP připsalo 5 minci,ale nemužu si koupit to co chci(voodoo děla),protože v ligové síni to nemám,jelikož jsem najednou spadla v lize níže.Muže mi někdo napsat jak zase z5 do ligi barakud,aniž bych přišla o mince,které jsem tam doposud měla?

2. PecikCze

PecikCze Rádoby autor

ahoj TINKA15 pokud vím tak to bez ztráty mincí nelze.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj TINKA15, stačí číst herní forum. Je to tu neustále se opakující problém. Pakliže jsi byla v lize barakud stačí nastřílet nějaké množství elitních bodů a systém tě automaticky vrátí zpět do dané ligy.

4. Presne tak,...zvyčajne stačí 1-2 rany elitnou alebo admirálskymi delami a si späť v lige v ktorej si bola :)

P.S: voodoo som si normálne kúpiť a predtým som bol v nizkej stačí vystreliť a si tam kde si bola,...resp. stačí kuknut forum :p

5. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,díky za odpovědi.Za 1.už je vše v pořádku.2.forum čtu a kdyby jste ho četli i vy tak by jste věděli,že byli včera v tu dobu 2 restarty a ten muj problém nastal nejspíš kvuli nim.3.v lize barakud jsem byla už 4 den a o tom opakujícim problému vím a vím jak na něho,ale to nebyl tenhle případ.Takže vše o.k,mužeš zamknout.

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.