Ligová sín

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♥Reduction♥»Cz™, 14/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ♥Reduction♥»Cz™

♥Reduction♥»Cz™ Pisálek fóra

nevite nekdo proc mi nejde otevřít Ligová sín? chvilku se to načitá a pak se mi objevi bílá obrazovka a je tam napsané...
    Bad Gateway

lost server pool-seafight-sq-02-www-054116:80 because: Connection reset by peer [0|0|1473872712178|1473872714964|2|8]

píše mi to často ale dycky to de kdyz to zkusim znovu ale ted to nejde otevrít vubec....zkousel sem restartovat,odhlasit se a prihlasit znovu a nic...

2. Remiel

Remiel Mistr fóra

mě funguje v pohodě

3. ♥Reduction♥»Cz™

♥Reduction♥»Cz™ Pisálek fóra

Se máš mě nejede vic veci..ale kdyz anpisu na podporu tak prej je vsechno v pohodě...i kdyz treba na mori vubec nemám věci kere sem si koupil...už neřeším...raději...

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ♥Reduction♥»Cz™,

mě osobně jde, ale tuto hlášku jsem již také v minulosti měl (nevím jestli u ligové síně) ale pomohlo mi odlognutí pročištění a znovu nalogování. Možná se to zdá někomu otřepaná fráze, ale co naplat když to někomu pomůže, používám úpně obyčejný ccleaner a jednou za měsíc mažu ručně složky, které ccleaner nemaže, ale k tomu již musíš vědět jaké, kde je najít a nesmazat něco co nemáš.

pěkný den

5. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.