Liga barakud

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Silent_knight, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Silent_knight

Silent_knight Perspektivní autor

Ahoj ,ted dneska jsem vyhral pridavne sloty z barakudy a mam tam napsano toto http://prntscr.com/afjc2r
    Muze mi nekdo prosim vysvetlit jak to funguje ? Pocita se 3000 eli bodu na kazdou ranu s eli munici ?

2. Monostr

Monostr Perspektivní autor

me by teda jinak zajimalo proč jsem z barakudy spadl do meduz :)

3. To robí aj mne každý mesiac :)

4. socient

socient Komisař fóra

Budeš strielať o 3000 DMG viac pri pouziti elitnej municie :)

Silent_knight tohle ocenil(a).
  5. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Silent_knight,

nevím co máš přesně na mysli, ale dejme tomu že máš nyní 297 děl a teď ti k nim přibylo dalších 15, tudíš dohromady 312 děl, podle elitního multiplikátoru dostáváš za každou salvu počet elitních bodů za počet děl, mělo by to být 312 EB za každou ránu pokud do toho nebudeš zahrnovat extra elitní munici, které může mít multipl. 2 a další bonusy jako drahokam, booster atd., potom je to poměrně o dost více, je tu na fóru rozepsána BM Panny, až neuvěřitelné, kolik se dá získat i z duté munice a adm. děl.

Ano, meduza je začátek lig, je potřebné nastřílet opět pár bodů, než se opět dostanete do správné ligy.

pěkný den

Silent_knight tohle ocenil(a).
  6. Silent_knight

Silent_knight Perspektivní autor

díky Mirku muzes to zamcit

7. Mirek

Mirek Titán fóra

na přání zakladatele zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.