Lagy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem koofy, 18/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. koofy

koofy Pisálek fóra

Ahoj, dneska jsem zapl hru po 2 dnech a moře se mi furt laguje nevím co mam udělat, smazal jsem cokies historii a dal asi 3x F5 a furt nic. :/

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

na foru nevidíme server ze kterého jste proto v takových případech připište i globál. Pokud jde o mega server 2 (281 atd)tak ty lagy jsou už hlášené na centrále.

3. koofy

koofy Pisálek fóra

Globál Evropa 5

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ta spadá do toho co psala Leo. A problém je hlášený.

5. H.M.S.BOUNTY-SET

H.M.S.BOUNTY-SET Aktivní autor

To je dobře že to je hlášený, ale problém ve hře je to že to dělaj boteří jelikož skoro všichni hráči používaj programi a BP s tím nic neděla a mělo by dělat. Ta hra se propadá a myslím si že vám ta hra moc dlouho nevydrží jelikož hráči přestavaj hrát. A spoustu lidí to vadí a chtěly by aby se to změnilo ale to asi BP nezajíma !! :/

6. koofy

koofy Pisálek fóra

Souhlasím, tahle hra je o ničem jenom se furt laguje. Za 5 let se to všechno změnilo. Mělo by se to napravit ale BP si myslím že mu je všechno jedno co se děje na serveru Globalní Evropa 3 ale i všechny servery. Jenom berou z lidí peníze nic jiného...

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Speciálně na MS2 což je 281, 504 a 631 jsou lagy většinou způsobeny tím, že hráči začnou střílet ostrovy. BP neví proč na jiných serverech to nedělá.

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.